torstaina, maaliskuuta 20, 2008

Viihdettä, my ass!

Ihmisiä kuolee. Vaikka he olisivatkin tunnettuja ja työskennelleet viihteen parissa, tökkii, kun kuolema uutisoidaan nettilehdissä kategoriassa "Viihde". Luokitelkaa nyt vaikka kotimaahan tai ulkomaahan edes. Mur.

Leppoisaa pääsiäistä anyway.

Rai, rai - hui hai!

No höh, johan se päästäistä taas köjään täppää turvan aleen. Ihanata, lepolöpähtelyä. Tai jotain.

Laittakaapas (kaapas kuullottaa hyväilyltä) pashaa tulemaan. Näin ja just näin, ei mitään soolosorkkimuksia, koska tää on se paras resepti!

Katit perhanat sutii tossa rairuohorapoa tyrkkäämäs... hetkinen vain.

Eistana! Ei niil mitää ruohoo oo...!

Resu, mee nyt ennen päästäsitä ostaan sitä kissa-oi-aanisiin oikeuksiin kuuluvaa valmisruohoa. Vitsi kun noloa. Voi kattiparat. Ei meil siemenest ku kasva - ei siis mikään, ei ees ruoho.

perjantaina, maaliskuuta 07, 2008

Huh, huh ja hurjaa mennoo!

Tiedän, että helmikuu on lyhyt. Vaikka tänä vuonna siihen oli lätkäisty ihan ylimääräinenkin päivä, niin silti se näköjään luikahti nuokkuvan nokkani alta historian [if any] hämärään täysin huomaamatta ja vauhdilla. Merkitsemättä yhtään mitään. Jälkiä jättämättä.

Eihän se mitään oikeastaan haittaa - kesää kohti kun käymme. Hirvittää vaan, että jopa kuukaudet nykyisin tuntuvat lipuvan ohi mitäänsanomattomina ajankulumakäsitteinä. Mitään ei jää mieleen, mikään ei [ainakaan näin "talvella"] erota päiviä [kuukausia, vuosia?] toisistaan. Ei edes ahdista. Möllötyttää vaan. Uuh.

No mutten, ei meillä jäädä uneen makaamaan! Huomenna järjestän perunkirjoituksen! Paikalla koko perikunta [minä, ei löytäny kirkonkirjatkaan muita meitä], läppäri [visvainen HP] ja perintöjuoman jämät [Naukow]. Ehkä luetteloinnin lomassa napsahtaa perijättären nuppusuuhun muutama joko suklaakonvehti tai suolapähkylä, ehkä ei. Ei voi tietää. Resurssiparka se taas tässäkin toimii todistajana. Voi tätä riemun määrää!

Urpunurpunpurpunjuu

Urpututtaa kun toistuvasti ostamani ison pussin Xylitol Jenkin Classic Fruit Mixin seassa joka toinen tyyny on jotain epämääräistä minttujohdannaista! Jos haluan minttua, ostan minttua [hammastahnassa]. Hedelmää ostan siksi, että halua hedelmää. Tärittääkö pahastikin siellä Leafin vinkuintian purkkatehtaalla?

Ja Peggykin on näköjään totally hävinny. Harmihuoh.