sunnuntaina, heinäkuuta 27, 2008

Vihdoinkin

No nyt se on tässä, konkreettisesti käsillä, hikinorona selkärangassa, nihkeytenä reisillä - loma!

Lomalla otetaan rennosti, Misse näyttää mallia.



Poistumme hela kööri huitsinnevadaan tietsikoiden läheltä, reppu turpeana kirjoista ja muistiinpanovihoista. Valmiina pulahtamaan järveen kellumaan, riippukeinuun reporankona lillumaan ja katit tietty pöheikköihinsä riistaa väijymään. Sääennustekin lupaa vihdoin sitä mitä kesäisin pitää. Kyllä kannatti odottaa.

Voikaatten, nauttikaatten, halikaatten.

Strutsille huikeita häitä.

keskiviikkona, heinäkuuta 09, 2008

Suuri huispaus

Hei taas
Vai onko "taas" tässä yhteydessä veetuilua? Ehkä on, ehkä on. On vaan ollut hieman alavirettä, ei skirvailu maistu. Nytkin nytkin näpyköillä pakkotahtisesti, nytkiskytkis vaan. Ei näille Vaanilan tunnetiloille löydy järjellistä selitystä - jos siltä tuntuu, niin se on totta. Tunne on AINA totta, jos minusta siltä tuntuu. Painakaa se nyt gallonoihinne.

Joo, ei olla lomalla vielä, ei. Ei harmita pätkääkään, kun kuuntelen kesäkuukeijujen lomaltapaluutunnelmia. Jos siltä tuntuu, se on totta. Paska kesä.

Osansa alavirneestä hellelukemissa [indoor ilmiö only] kiehuvaan pesäämme tuo tuo potkupallon kokoiseksi pöhnääntynyt polviluopio, joka ei lääkityksestä huolimatta suostu ottamaan a) alleen b) silleen c) milleen. Ihan äärettömän kliffaa, voihan sitä akka loman viettää kuulemma selälläänkin [kieh, kieh, en enää kolmannen puujalkaviikon jälkeen jaksa hekotella moisille puujalkavitseille], mutta Hämeenlinnan kirjaston ihqukassi jää siinä tapauksessa hankkimatta. Ja jotain muutakin törkeetä voi jäädä ns. väliin.

Kesä on mitä suurinta huijausta! Älkää uskoko!!!

Takatalviterveisin [mikään ei kasva, kurpitsat kukkii, mutta pieniä ovat, pelkkää uroskukkaa puskee, ei hyvä].

Jotain mieltä lämmittävääkin sentään, kiitos!

En tiedä milloin palajan. Voi jäädä putki [noninspiraato] päälle. Ei voi tietää. Laitan tähän lohduksi juhannusruusun. Vaikka taisi sekin jo mennä....?