lauantaina, joulukuuta 06, 2008

Koska meillä on Joulu?

No nyt!

Viime joulun ahdistavat muistot mielessä päätimme tänä vuonna paeta jouluksi ulkomaalle. Kun firma nyt kuitenkin haluaa tuupata talouteemme kinkun, niin kekkasimmekin eilen, että vietämme joulun pois nyt. Tänään on meidän perheen jouluaatto. Asiaankuuluvin menoin, tip, tap. Paitsi lahjoja emme tänä vuonna osta. Kumpikin osti omat levynsä Stockan -20% kantapeikkohinnoin. Loput hynät tärvätään reissussa. Kumpikin itseensä.

Tulipa todistettua sekin, että kinkunpaiston kestoon ei vaikuta itse päivä [=yö ennen oikeaa aattoa]. Vian täytyykin olla jossain muualla; uunissa, mittarissa, paistajassa, kinkussa, ohjeissa, kellossa?

Tunti ja kilo ei vaan meillä toimi. Nytkin se kolmen [3] kilon siankimpale kitkutteli kuutisen tuntia uunin uumenissa ennen kuin saavutti 77 kunnioittavan asteen. Nami tuli, raportoi kuormasta syövä paistajan oiva apuri esimaistaja Rezurssi.

Nyt loorat uuniin ja Loirin joululaulut luuriin.

Hyvää Joulua vaan. Ja niille jotka viettävät itsenäisyyspäivää, niin hyvää sitä sitten. Kerrankin on jouluaattona jotain töllättävää, kun voi bongailla kolttuja Linnan bileissä.