lauantaina, maaliskuuta 20, 2010

Päivä kaupungilla

Näin uus-pöpeliköityneenä olentona on halu ja tahto pyrkiä mahdollisimman pian ja paljoksi aikaa tänne kotokulmaan. Puuhaa ois, jos vaan jaksais aina tehdä pois. Viikonloppuisin ei hevin tule kuuloonkaan, että varta vasten jonkin ns. asian takia pitäisi lähteä ajamaan sivilisaation suuntaan ja back se arkinormi 100 kilsaa päivässä, asioita ja tarpeita oppii logistisesti yhdistelemään [siinä mä olen aina ollut hyvä, Resu taas... noooh, toinen juttu se]. Kaupassa käydään kerran viikossa, silloin ostellaan satkulla sapuskaa kahdelle hengelle + kahdelle laatutietoiselle katille ja katsotaan mihin se riittää.

Onneksi ajoittain iskee SE, energisoinnin tarve, jossa vain Oma Luotto Kampaaja voi auttaa. Ja siihen teemaan sit voi ihan koko varta vasten buukatun vapaapäivän ympyröidä liki. 3+1 hulabaloot, Forumin yllärikillerimitkäliesirkukset, Stockan uusitun Herkun pehmeästi rullaavaat _mustat_ ostoskärrit ilman panttia, Sembalot ja Bimboajot kaikenlaiset. Hyvä, jos päivä ja kantolihakset riittää.

Lopputulema on ihanaa! Ajantasaistettu pää saa ajattelemaan uusia, keväisiä ajatuksia. Retken kevein osuus kantavassa mielessä oli siemenkauppa [no olipa nyt tulkinnalle altis lause]. Kassit on täynnä pusseja, kaikenlaisia Lord Nelsonin aapisesta iltalukemisena ruksitettuja muruseoksia. Ei ole ihan halpa harrastus näköjään tämäkään....

Ja nyt sataa vettä, niin, että räystäät sen kun räpsyttää ja kohta sen kasvihuoneen paikan voi [edes mielikuvituksessaan] nähdä. Nurmipeitteisenä.

Mitä havaitsimme tänään [joo, teema voi muuttua]: Pajunkissat hei! Ihan parin viikon päässä on se sesonki. Pankaas nostaen nöppösiänne sieltä. Höyhenet on jo ostettu.

maanantaina, maaliskuuta 01, 2010

Viikon kodinkone - pora

Ennen









Simsalabimsalaborr....!!!

Jälkeen









Eipäs natustella Vaanilassa enää säilykepurkkiananasta kuin äärimmäisissä olosuhteissa. On tää vaan peli. Toimii ja tekee ihan tolkuttoman kaunista slicee, mehut jää koppaan ja syötävässä hedelmässä ei ole yhtään niitä tikkusia ruskeita sattumia.

Jesss. Mulle sopivaa insinöörinaatostelua [vaikka meillä Resurssi vastasikin aiemmin tuoreiden ananaksuttimien ruodinnasta]. On sille muutakin käyttöä. Siis Resulle.