torstaina, tammikuuta 04, 2007

Pannaan menemään!

Hei Sun äitis, kaikki Pastanjauhannasta tallovat nakkikastikefriikit, ilmatyynypohjallisia, nenäkannua ja vietnamilaista sikaa Guuglettavat sekä muutama muu lukijamme!

Tänään käsittelemme todella eroottisväritteistä ja seisottavaa aihetta eli Uuden Vuoden Lupauksia. Taas niitä on täälläkin Blogistanin nurkkakunnassa väkerretty ja jotta piina olisi molemminpuolinen, jaan tässä nyt yhden lupauksentyngän kanssanne.

Uskon näet, että monissa asioissa tulee jossain vaiheessa kiintiö täyteen [Disclaimer: tämä uskomus tuskin pätee seksiin, brandyyn tai nakkikastikkeeseen]. Nyt tuntuisi olevan melkoisen täydehköä tupakin tupruttelun kanssa. Koska olen armoton nikotiiniaddikti, jonka kitalaki ei kestä mässyttää yhtä palaa enempää nikotiinipurkkaa, marssinkin arvaushenkilön pakeille tarkoituksenani kokeilla Zyban merkkistä lääkettä tukena tupakanhimosta irtipyristelyssä. Olin kuullut muutamilta tuttavilta kannustavia kommentteja valmisteen tehosta.

Mutta kuinkas kävikään; lähdin vastaanotolta koekaniinin logo otsassa ja Champix resepti taskussa. Tämä uusi kuulemma nikotiinireseptoreihin vaikuttava lääke on vastikään tullut apteekkeihin. Käyttötapa on samantyyppinen kuin Zybanissa eli ens’alkuun vedellään nappeja ja röökiä rinnan max. kahden viikon ajan ja sitten pelkkää nappia ainakin 10 viikkoa. Aloituspakkaus maksaa noin 50e, jatkoaika päivässä saman verran kuin aski tupakkia.

Valmisteen kylpypyyhkeen kokoisessa pakkausselosteessa on lueteltu 6 pixelin fontilla Mahdolliset haittavaikutukset - otsakkeen alla varmasti kaikki fysiologiset tuntemukset, mitä ihminen ylipäätänsä voi tuntea. Unihäiriöt ja uneliaisuus. Ruokahalun lisääntyminen ja ruokahaluttomuus. Näköhäiriöt ja korvien soiminen. Ummetus ja ripuli. Röyhtäily ja kuorsaus. Levottomuus ja väsymys.

Hui! Rajanveto varsinaisen tupakantuskan ja lääkkeen haittavaikutuksen välillä voi olla haastavaa. Silti suikkaan tässä nyt rohkeasti vaan nappia naamaan! On siinä ainakin trendikäs pakkaus.
Päätän aloitusraporttini koekaniinin luolastosta tähän. Ellei ajattelun vaikeudet tai tuntoaistin heikkeneminen käy ihan mahdottomiksi, niin palajan. Minkä sen viimeisen tupakin kiskomiselta kerkiän.

14 Comments:

At torstaina, tammikuuta 04, 2007 12:46:00 ap., Anonymous Anonyymi said...

Onpas sievä paketti! Hmmh, melkein harmittaa, kun en ole tupakoitsija. Voisi olla aika kivaa yrittää lopettaa moisen hienon systeemin kera. :)

Kuulostaa kyllä melkoiselta kuurilta ja sivuvaikutuksiakin siis on. Mutta kyllä se kai kannattaa, uskoisin. Tupakointi on aika kallis hobby. Kuulin ällistyksekseni tupakka-askin maksavan USEITA euroja..!!!

 
At torstaina, tammikuuta 04, 2007 3:05:00 ap., Blogger sea said...

Paras haittavaikutus oli ehdottomasti erään masennuslääkkeet lärpäkkeessä "itsetuhoisia ajatuksia ja itsemurha"!

 
At torstaina, tammikuuta 04, 2007 8:54:00 ap., Anonymous Anonyymi said...

Tää on varmaan se uus lääke mistä on kuullu juttua... Mä sillä Zybanilla lopetin (oon kylläki alottanu uuestaan, idiootti ku oon...) Kyllä siinä Zybiksessäki oli mahoton kirjo sivuvaikutuksia ja leku syynäs tarkkaan ennenku resepti irtos. Tupakointi on pyllystä, joten vingun lekulta uuen lääkityksen. Nii ja jos se maksaa vaan 4,20 päivä, nii sehän on mulle puhasta voittoo =D Täällä ku röökiaski maksaa lähemmäs 10 eukkoo tsipale.

 
At torstaina, tammikuuta 04, 2007 9:22:00 ap., Anonymous Anonyymi said...

Kuulostaa lupaavalta. Voisin alkaa suosittelemaan tuota sille meillä asuvalle. Nyt kun emme viinaakaan juo. Seuraavaksi lakkaamme syömästä.

Minunhan ei enää tarvitse lopettaa, kun polttelen vain parisen savuketta viikossa, enkä sitäkään joka viikko. Ei vain tee mieli. Lienekö tullut mitta täyteen?

 
At torstaina, tammikuuta 04, 2007 12:08:00 ip., Anonymous Anonyymi said...

Hoo kiinnostavaa! Vaadimme säännöllistä rapoa!

Pakkaus on tosiaan sievä. Ootko ihan varma ettei antanut ehkäisypillereitä?

Tai onhan noikin eräänlaisia ehkäisypillereitä :-)

 
At torstaina, tammikuuta 04, 2007 12:50:00 ip., Anonymous Anonyymi said...

Mielenkiintoista! Toivotan onnea ja terveyttä. Eräs tuttava noita kokeili ja oli alkanut kädet vapisemaan niin pahasti, että joutui lopettamaan. Tai no, täriseväthän ne kädet usein tupakastakin...Eli pidä meidät tilanteen tasalla. Jos sinä onnistut, ehkä kokeilen sitten minäkin.

 
At lauantaina, tammikuuta 06, 2007 1:13:00 ap., Blogger ainailona said...

Peggy: Älä harmittele, ole onnellinen. Lopettaminen ei ole helppoa.

Tupakka-aski maksaa noin 4 euroa. Suomessa.

 
At lauantaina, tammikuuta 06, 2007 1:14:00 ap., Blogger ainailona said...

Sea: Hui! Eikös siihen juuri pitäisi tuollaisen lääkkeen tehota?

 
At lauantaina, tammikuuta 06, 2007 1:15:00 ap., Blogger ainailona said...

Viivi: Napin hinnaksi on ilmoitettu alle 2 euroa/kpl ja päivässä menee 2 napsua.

Tosiaan, siellä Turskamurskaamossa röökiKIN on älyttömän kallista. Hrrr....

 
At lauantaina, tammikuuta 06, 2007 1:17:00 ap., Blogger ainailona said...

Satujatar: Älkää nyt kokonaan lakatko syömästä sentään, naurista pöytään!

Kiitos kannustuksesta, ans kattoo miten akan käy;)

 
At lauantaina, tammikuuta 06, 2007 1:17:00 ap., Blogger ainailona said...

Kriisi: Rapoa pukkaa!

Ähkäisypillereitähän nämä.

 
At lauantaina, tammikuuta 06, 2007 1:18:00 ap., Blogger ainailona said...

Kata: Kiitos kannustuksesta! Vielä ei väpätä kuin alahuuli vähän.

Saas nähdä miten ämmän käy....;)

 
At lauantaina, tammikuuta 06, 2007 3:24:00 ap., Blogger sea said...

No nii-in! Ei onneksi tullut tapettua itseään kun söin niitä. Tosin jos olisi niin olisikohan sukulaiset voineet haastaa lääkeyhtiön?

 
At lauantaina, tammikuuta 06, 2007 3:37:00 ap., Blogger ainailona said...

Sea: Hyvää Uutta Vuotta ja tsemppiä, kuten meilläkin toivotaan - olevan ainailona!

Onneksi OLET Annin ja blogisi kanssa täällä! Juridiikasta en [onneksi] ymmärrä mitään!

Voi katit, on ne vaan ihquja, niin ihanan sulokkaita seurata. Miellä nyt jo kaikki uinuu - ja herää varhain!

 

Lähetä kommentti

<< Home