lauantaina, tammikuuta 10, 2009

Laatuaikaa radalla

Urheilukanava, miesten viiden kilsan pikaluikka, osa meneillään olevaa yleisluistelukisaa [? - ehkä tulee vielä la lisää muita matkoja]. Hemmot huiskii matkan menemään noin kuudessa [6] minuutissa, kääk!

Voi elämän kevättalvi, miten ihanaa on kääpääntyvän naisihmisen kolmatta viikkoa kestävässä flunssassaan lyhyen, mutta sitäkin rankemman työviikon päätteeksi käpristyä osaksi sohvanpehmusteita ja zoomata kieli pitkällä tätä peppureisipohjekavalkaadia! Jos keväiset minihameet tuntuvat miehistä tältä, niin fine, ymmärrän täysin. Kuolatkaa minkä kerkeätte, kunhan minä saan läähättää pikaluistelun ääressä, etenkin pitkillä matkoilla, hidastukset mukaan lukien.

Prskules kun meillä onkin pieni telkkari! Teräväpiirrotkin vain sielujen silmissä. Nyt pitäisi ehdottomasti olla niin iso näyttö/scriini/what ever, ettei tarttis ikänäön takia kompiä täältä sohvan syleilystä pyyhkimään pöllyjä ruudulta tai muuten vaan lyömään nenää siihen kiinni.

Kehitettävää on. Tällekin vuodelle.

Mutta on tästä nyt vaan niin mahdottoman hyvä jatkaa. Ei Tudorin toistosteronia pirskottavat kalukukkaropellet hepenissään iske yhtään näin todellisen puhtipeppuelämyksen jälkeen. Ei nappaa ei. Olen luistelutrikoosukupolvea. Katsomosilmässä.

Okei Resu, tullaan, tullaan... unille.

2 Comments:

At sunnuntaina, tammikuuta 11, 2009 9:47:00 ip., Anonymous Anonyymi said...

Onneksi urheilussa on hyviä puolia.

 
At lauantaina, tammikuuta 17, 2009 2:36:00 ap., Blogger ainailona said...

JP: Hyvä, että joku ymmärtää. Urheilu pitää ottaa samalla lailla viihteenä kuin se ottaa meidät.

Parhaimmillaan on jokainen parhaimmillaan - no matter what to do.

Pikaluistelijat nyt vaan on usein ihan pirun parhaimmillaan trikoissa.

 

Lähetä kommentti

<< Home