lauantaina, maaliskuuta 20, 2010

Päivä kaupungilla

Näin uus-pöpeliköityneenä olentona on halu ja tahto pyrkiä mahdollisimman pian ja paljoksi aikaa tänne kotokulmaan. Puuhaa ois, jos vaan jaksais aina tehdä pois. Viikonloppuisin ei hevin tule kuuloonkaan, että varta vasten jonkin ns. asian takia pitäisi lähteä ajamaan sivilisaation suuntaan ja back se arkinormi 100 kilsaa päivässä, asioita ja tarpeita oppii logistisesti yhdistelemään [siinä mä olen aina ollut hyvä, Resu taas... noooh, toinen juttu se]. Kaupassa käydään kerran viikossa, silloin ostellaan satkulla sapuskaa kahdelle hengelle + kahdelle laatutietoiselle katille ja katsotaan mihin se riittää.

Onneksi ajoittain iskee SE, energisoinnin tarve, jossa vain Oma Luotto Kampaaja voi auttaa. Ja siihen teemaan sit voi ihan koko varta vasten buukatun vapaapäivän ympyröidä liki. 3+1 hulabaloot, Forumin yllärikillerimitkäliesirkukset, Stockan uusitun Herkun pehmeästi rullaavaat _mustat_ ostoskärrit ilman panttia, Sembalot ja Bimboajot kaikenlaiset. Hyvä, jos päivä ja kantolihakset riittää.

Lopputulema on ihanaa! Ajantasaistettu pää saa ajattelemaan uusia, keväisiä ajatuksia. Retken kevein osuus kantavassa mielessä oli siemenkauppa [no olipa nyt tulkinnalle altis lause]. Kassit on täynnä pusseja, kaikenlaisia Lord Nelsonin aapisesta iltalukemisena ruksitettuja muruseoksia. Ei ole ihan halpa harrastus näköjään tämäkään....

Ja nyt sataa vettä, niin, että räystäät sen kun räpsyttää ja kohta sen kasvihuoneen paikan voi [edes mielikuvituksessaan] nähdä. Nurmipeitteisenä.

Mitä havaitsimme tänään [joo, teema voi muuttua]: Pajunkissat hei! Ihan parin viikon päässä on se sesonki. Pankaas nostaen nöppösiänne sieltä. Höyhenet on jo ostettu.

4 Comments:

At lauantaina, maaliskuuta 20, 2010 3:39:00 ap., Blogger sea said...

Mä vähän kuvailin tänään Vapaa Valinnassa siementarjontaa. Pirulaisen pussit kun ei kerro millaisessa paikassa kukkaset viihtyy, minusta aika oleellinen tietoa, mutta pussittajasta ei. Nykyinen parveke on niin pimeä ettei siellä kasva ihan mikä tahansa rehu. Saas nähdä laitanko mitään, ärsyttää koko parveke.

 
At lauantaina, maaliskuuta 20, 2010 7:28:00 ap., Anonymous Anonyymi said...

Haa, kissoilleko tulee ihania höyhenpäällysteisia varpuja? Siellä voi pölinä käydä.

Itse ostin eilen yhden pussin lisää; sileälehtistä persiljaa. SItten kun kauppoihin tulee taimia, tahdon laventelia ja ehkä kaupasta ostan rosmariininkin, että saan sellaisen vahvan ja voimakkaan kasvuston heti alkuun.

Mullan kaivelu on kovin terapeuttista. Samoin kampaajan hiplaaminen.

-kummitus-

 
At lauantaina, maaliskuuta 20, 2010 9:55:00 ap., Blogger Sun äitis said...

Perinteikäs maaliskuupostaukseni vuosien takaa on nimeltään "maaliskuusa tekee mieli", ja yksi mieliteoista on just kampauksen freesaaminen. No, minulla ei kuitenkaan ole sitä luottokampaajaa. Siksi on mennyt jo viitisen vuotta ilman tyydytystä, siis tuon mieliteon!

Snun humputtelupäiväsi kuulosti niin kivalta, että pitäs varmaan jossain vaiheessa riuhtaista itsensäkin irti tahmailustaan!

 
At keskiviikkona, elokuuta 11, 2010 11:12:00 ip., Blogger Sun äitis said...

Me ollaan kumpikin enimmäkseen koomailtu blogikuvioissa viime vuosina. Ajattelin kuitenkin, että vingahtaen pois hiipumisen sijaan, voisin edes kokeilla järjestää koleat bileet synttäreitteni kunniaksi:

Kutsu
Sun äitis viettää 5-vuotissyntymäpäiväänsä 14.8.2010 ja sinut on
kutsuttu kommenttilaatikkooni tuttuja tapaamaan (vrt.). Tarjolla
on munkkilikööriä ja pekonia.

Tervetuloa!

 

Lähetä kommentti

<< Home