maanantaina, tammikuuta 15, 2007

Hyrinää hiekattoman laatikon syövereistä

Kurnauskista vaan! Meillä oli viikonloppuna taas vessanpesupäivä. Voi, miten rakastankaan tyhjää, puhdasta vessaa. Siinä on ihanaa kieriskellä. Valitettavasti myös tuo Nyssen pahalainen diggaa samaa jutskaa. Mun piti taas oikein pääkissan oikeudella vallata kaukalo Nysseltä. Se säntäsi sinne piehtaroimaan vaikka vessa oli vielä märkä! Mutta kun näillä käpälillä sivallan, niin johan saa Nyssykkä kyytiä, hähää.

Muutenkin viikonloppu oli kiva. Tamppasin ja pöristelin henkilökunnan naispuolisen olennon kimpussa pitkät tovit. Se on niin ihqu, kun antaa homejuustonokareitakin. Täytyy välillä pitää näitä herttileidipäiviä henkilökunnan hämäämiseksi, ettei niiden kaikki huomio kohdistu Nysseen. Kyllä minäkin osaan olla hellyttävä, vaikka pörisenkin hillitymmin. Vaarana on vaan aina, että ne innostuvat harjaamaan karvaani [muka takkuja, pah] tai ruikkimaan vitamiinia tai kalaöljyä kurkkuun. Hurrjia riskejä tässä joutuu ottamaan ihan päivittäin.

On tää kissanelo silti melkoisen mukavaa, nauhuohkurrrr.

7 Comments:

At maanantaina, tammikuuta 15, 2007 2:45:00 ap., Blogger sea said...

Teillon samanlainen loota kun meillä oli (tai on toinen edelleen varastossa), vietiin se maalle kun saatiin kotiin kannellinen. Eikös tommonen muuten levitä hiekkaa hirveästi kun kaksi karvakerää siinä ramppaa?

 
At maanantaina, tammikuuta 15, 2007 6:45:00 ap., Anonymous Anonyymi said...

Heh, sä näytät kyll toss sen verran vaaralliselta, ett kukaa ei saa tulla tönii sua veks ;D

 
At maanantaina, tammikuuta 15, 2007 8:44:00 ap., Anonymous Anonyymi said...

Misse, sulla on varmaan samoja geenejä kuin Patella, sekin hyökkii tyhjään vessaan eikä mamma voi laittaa uutta hiekkaa.
Onks teillä vaan vanhaa ruokaa kotona, kun juustotkin on homeessa? Pitääkö jo soittaa HESYyn? Sehän ei siis haittaa, jos orjien safkat on vähän sinnepäin, mut onks teidän ruokapuoli kunnossa?
Namilta terkut Nysselle ja kiitokset kannustuksesta! :-)

 
At sunnuntaina, tammikuuta 21, 2007 10:45:00 ip., Blogger ainailona said...

Sea: No juu, koko vessa on yhtä hiekkalaatikkoa! Epäilen tottuiskos nää enää kannelliseen? Taitavat olla sellaisia itsensä paljastelijoita, seuraakin pitää aina olla vessassa;))

 
At sunnuntaina, tammikuuta 21, 2007 10:46:00 ip., Anonymous Anonyymi said...

Vince: Right you are! Oon mä sen verran täpäkkä misu;)

 
At sunnuntaina, tammikuuta 21, 2007 10:47:00 ip., Anonymous Anonyymi said...

Pappa, Pete ja Nami: Kyl eväspuoli ihan kunnossa on, mä vaan tykkään niin hurjasti homejuustosta!

Käyn muuten kurkkiin teiän kolttosia usein;)

 
At maanantaina, tammikuuta 22, 2007 1:18:00 ap., Blogger sea said...

Aina kannattaa kokeilla! Anni ei ollut moksiskaan laatikon vaihdosta. Jos kansi ei miellytä niin voihan sen katon leikata pois jolloin jää vaan superkorkeat laidat. Meillä oli tarkoitus tehdä noin, mutta kun katollakin meni niin ei jaksanut. :) Meillä väheni hiekan kulkeminen varmaan 90%.
(Mustissa ja Mirrissä on laatikot halpoja!)

 

Lähetä kommentti

<< Home