sunnuntaina, tammikuuta 07, 2007

Jyrsivä Pöri

Hyvää uutta, kissamaista vuotta vaan kaikille Nysse-fanaatikoille! Pääsin näpyttään, kun toi Misse on aivan älyttömän uninen laiskamato nykyisin. Ei edes kunnon hippaa tai hillua saada aikaan, kun vanhanpiian pitää uinua niin julmetun paljon. Tylsää!

Olenkin tässä viihdyttänyt itseäni erilaisilla omilla leikeillä, kuten nyt tuon pinkin puuhkan kanssa [hieman kypsynyt ilme johtuu juuri seuran puutteesta]. Parasta on kuitenkin, kun henkilökunnan miespuolinen olento ottaa syliin ja rapsii. Silloin pörisen ihan kybällä. Välillä täytyy oikein kömpiä sinne tietsikan tienoille, jotta se ymmärtää, että nyt ois aika hoitaa vähän tyttöjä. Kutsuvat minua nykyisin nimellä Pöri. No pöripöri sit vaan.

Onneksi veivät sen kummallisen viherkasviksen jo veks. Se oli just meidän hillualueella ja rajoitti pahasti toimintaa. Oli kyllä kiva raahata niitä alaoksien koristeita pitkin huushollia aina öisin [pitivät siinä valot päällä koko ajan, niin oli helppo askarrella]. Kaikkia ne eivät ole löytäneet vieläkään, hähää-nau.

Kuvassa näkyy myös kulma Saku kaljalaatikkoa. Olen ihan heikkona pahvilaatikoihin, nam! Nakertelen niiden reunoja niin mielelläni. Siksi kai kutsuvat välillä minua myös Jyrsijäksi.

Rakkaalla kissalla on monta nimeä, näin o. Nauskiskurskista! Taidan nappaa pienet naksut.

8 Comments:

At maanantaina, tammikuuta 08, 2007 1:18:00 ap., Blogger sea said...

Meiän tyttöjen (sinä, minä ja Aina) pitäs varmaan perustaa nakertelukerho! Voisvat lähettää meille kaikki maailman laatikot järsittäviksi. :)

-Anni-

 
At tiistaina, tammikuuta 09, 2007 11:01:00 ap., Anonymous Anonyymi said...

Loistava Nysse-Pöri ja ah, mitkä viettelevät silmät! Meitin kollit pyörtyvät ihastuksesta.Täällä osoitteessa toi puuhka kyl olis jo raastettu atomeiksi moneen kertaan ja huushollissa leijuis autereinen pinkkipöly ;-D.

 
At tiistaina, tammikuuta 09, 2007 1:00:00 ip., Anonymous Anonyymi said...

Wau, mitä mimmejä, kollisilmät lepää tällaisissa kaunottarissa! Meidän orja tykkäs teidän kirjailian tuotoksista, joten tulemme toistekin! Tassuterkut Mäntsälästä, t. Pappa ja Pate

 
At lauantaina, tammikuuta 13, 2007 12:42:00 ap., Anonymous Anonyymi said...

Anni: Laatikot on ihanii! Ihan näin joulun jälkeenki. Vitsi, kun onkin iquu järsii. Terrpurrkkuja;)

 
At lauantaina, tammikuuta 13, 2007 12:44:00 ap., Anonymous Anonyymi said...

Eppu ja könsikkäät: Uuhnauhpöripöri. Taju kankaalle vaan kolleilta, se on niiden TYÖ, kun mää hiippailen Blogistanissa, nih.

Joo, on se aika ruvella se puuhkis, hih!

 
At lauantaina, tammikuuta 13, 2007 12:47:00 ap., Anonymous Anonyymi said...

Pappa ja Pete: Hei, tehän ootte uusii kollei tääl meil päin! Tervetuloo! Me aina Missen kanssa välillä päästään näpyttään. Ollaan muuten käytykin Mäntsälässä, ainakinvajettu boxissa ohi.

Hyvä meininki!

 
At lauantaina, tammikuuta 13, 2007 3:23:00 ap., Blogger sea said...

Onks toi muuten ihan kissalle tarkotettu puuhka? Semmosiakin kun on! Siskolla on semmonen. Meinaan et mistä ostitte jos on? Annillekin vois nääs. :)

 
At sunnuntaina, tammikuuta 14, 2007 12:38:00 ap., Blogger ainailona said...

Sea: Tuo kuvassa näkyvä höttö on se, mitä varren päässä olevasta megamuhkeasta kissanongesta on jäljellä. Nysse kun aina jyrsii narut niistä poikki. Eli tämäkin oli ihan oikea kissanlelu, mutta vain puuhkaosuus on enää aktiivikäytössä.

Valitettavasti en enää muista, mistä se on aikoinaan hankittu. Voi olla Stockaltakin....

 

Lähetä kommentti

<< Home