lauantaina, tammikuuta 13, 2007

Retikkaa ratikassa?

Kaupassa havaintokenttäni lumosi komea retikka. Ei vähiten muotokielensä takia. Ostin sen. Onneksi ei tarvinnut matkustaa julkisilla, se kun ei mahdu muovikassiin, sojottaa. Nyssekin on ilmeisen viehtynyt. Mitähän siitä voisi tehdä [retikasta siis]?

Röpörapo:
Meikäläisellä ei nähtävästi ole nikotiinireseptoria. Tai jos on, niin siihen ei pure mikään täyttölääke. Nyt mennään jo vahvemmilla [sinisillä] napeilla ja mitään suurempaa tukea lopettamiselle en ole lääkityksen ansiosta tuntenut. Yöt ovat katkonaista kissanunta, aineet vaihtuu vilkkaan – nopeammin kuin ehtii [kumpaakaan] kissaa sanoa, unet on ihan skitsoja. Päivät [siksikin kai] väsyneitä. Koko ajan on holtiton jano, vichyy menee. Ja spaddu palaa! Pettynyt, umph.

3 Comments:

At lauantaina, tammikuuta 13, 2007 9:19:00 ap., Anonymous Anonyymi said...

Mustajuurta katselin eilen Sellossa saman muotokielen kuvakulmasta. Kun makua talven paistoksiin ja uunissa hautuviin tahdot, raasta retikkaa...

 
At sunnuntaina, tammikuuta 14, 2007 12:32:00 ap., Blogger ainailona said...

JP: Kukkoa viinissä tänään, sinnekin huitaisin muutaman kuution, mutta raasteenahan tuo on ihanan mehevää! Paljon maukkaampaa kuin porkkanaraaste.

Sen verran oli pakko raastaa, että mahtui jääkaapin hevilokeroon....

 
At keskiviikkona, tammikuuta 17, 2007 5:56:00 ip., Anonymous Anonyymi said...

Just meinasin ehdottaa raastamista, mutta raasteen voi hyvin sekoittaa muuhunkin salaattiainekseen (ei porkkanaan, minun mielestä), hyvää se on ja halpaa (ainakin nyt ja tuossa pienessä hevi-puodissa meidän juna-asemalla!). Hyviä retikkailtoja vaan - lämpimiin ruokiin se ei oikein käy. Jollei laita sitten raakana vaikka nuudelikeiton pinnalle...;D

 

Lähetä kommentti

<< Home