sunnuntaina, marraskuuta 23, 2008

Isot varpaat

Yllätin itseni muistelemassa millaiset isot varpaat elämässäni piipahtaneilla miehillä onkaan. On teekkarivarvasta - suikeropötkylätyyppistä, mitäänsanomatonta standardisellaista. Muutamakin kappale. Kuin myös kippuraista, kitukasvuista Skåånen vehreillä niityillä paljaana pompsahdellutta käkkärävarvasta. Löytyypä sieltä julmetun suurta julkeaa Turkulaisperunaakin. Kuin myös himmeänhempeä Espoolaisulotin, jonka pinnassa kasvaa karvaa kuin karhuntaljassa. Vulgaarin uhkean pöyhkeää liian isoa ja tilansa estelemättä ottavaa globaalia yksilövarpia. Sekä salskean notkean palomiehen aina valmiina ja järjestyksessä sojottavaa isoista.

Ja sit on se Resurssin vinkuravänkyrä hassunhauska aseistariisuva megapottu kookkaan räpylän huipentavana tuulenhalkojana. Aika uskomaton. Ja niin hellyttävä. Siitä riittää hupia... toivottavasti lopuneloo.

Varpaat. Ne on.

3 Comments:

At tiistaina, marraskuuta 25, 2008 1:16:00 ap., Anonymous Anonyymi said...

Ihan karmean hirveän kamalan päivän päätteeksi sain hirnua kuin aasi tai - miten kamelit nyt iloansa ilmaisevatkaan. KIITOS siitä. Varpajaiset ovat tosi herttaisia ja kantajastaan riippuen joskus ylen kummallisia myös. Läheisellä kanta-astujalla on myös ylen söpöt, sellaiset linjakkaat ja päästä tatit, mutta tuntemattoman silmissä ehkä vähemmän. Itselläni on sellaiset nakkivarpaat, joita Tuhkimon sisaren tapaan on liikaa leveyssuunnassa(tilavuudeltaan seitsemän): ei sellaista uloketta, johon en pikkuvarvastani teloisi! Ja arvatkaas vain millaista on kenkäostoksilla. Kerrankin sellaisen Helsingin parhaimpiin kuuluvan kenkäkaupan myyjän sain lopulta ulvahtaamaan, ettei heiltä enää malleja löydy. Miksi helvatassa se stokkan suutarikaan ei tee naisille edes yhtä ainutta mustaa ihan tavallista hamekenkää, jossa voisi kulkea hautajaiset ja pikkujoulut ja kaikki muut pippalot! Yksi ainoa perusmalli mulle riittäisi mutta kun ei. Kuljen sitten tarrasandaaleissa ja talvikengissä. On se hirveää tämä Tuhkimonsisarten syrjintä yhä vielä, vaikka itse sadusta on tuhat vuotta. Lasikenkää vaan pukkaa joka tuutista. Meille savolaisille länkkävarpaillekin. Meni asian sivusta, mutta kun (ai) on niin kipeä aihe.

 
At tiistaina, marraskuuta 25, 2008 12:41:00 ip., Anonymous Anonyymi said...

Aikauheeta... niin hönkeissäni nyt yhdestä ihmosta, että tietysti nää varvasjutut ajatteli kaksinaisesti.

Punastukseni ei onneksi näy ruudun takaa kenellekään (webcam puuttuu).

 
At tiistaina, syyskuuta 29, 2009 2:58:00 ap., Anonymous Anonyymi said...

Aika monet "varpaat" olet kerennyt nähdä...

 

Lähetä kommentti

<< Home