keskiviikkona, tammikuuta 06, 2010

Koettelee se karvapeppujakin

Pakkanen nääs. Misse, armoton linnustaja ja ulkoilufriikki ei millään meinaa ymmärtää, että siellä oven takana on aina vaan se sama kylmä kuin viimeksikin. Asia pitää tarkastaa muutamankin kerran päivässä. Ja sithän me mennään, ei pomolle voi pullikoida.

Puetaan Hänelle valjaat ja Ulkoiluttamiseen Arvotulle Lemmikille toppatöppöset, kelsirukkaset, untuvatakkiset, kaulaliinukat ja toppa-what-ever-needed lisävarusteet. Ja mennään.

Joskus ihan talon nurkallekin saakka (5 m). Useimmiten vaan terassille (1 m). Käynnin kesto noin 3 minuuttia.

Mutta päästävä on. Kuuluu misseaanisiin ikiulkoiluoikeuksiin.

Tulisipa pian kesä.

4 Comments:

At keskiviikkona, tammikuuta 06, 2010 9:11:00 ap., Blogger Outi said...

Kyllä se pakkanen väkisinkin jossain vaiheessa häviää. Niin kissat meilläkin ajattelee monta kertaa päivässä, mutta nopeasti alkaa tassuja paleltaa.

 
At keskiviikkona, tammikuuta 06, 2010 12:20:00 ip., Anonymous Anonyymi said...

Landella odottaa jonkun villiin ja vapaaseen elämäntyyliin joutunut, talon kulmilla liikkuva norski. On jatkuvasti täällä kaupungissa olo, että pitäisi olla ruokaa antamassa ja/tai muuten perään katsomassa... 25 asteen pakkasilla on suojassa, mutta muuten menossa ja tassujälki erinomaisen leveä. Lämmittelemässä käy sentään pehmeillä ovimatoilla.

 
At sunnuntaina, tammikuuta 24, 2010 8:06:00 ip., Blogger ainailona said...

Outi: Kyllä ne kissat tietää! Kesää pukkaa kohtsilleen ja sitten ulkoiluolot kohenee kohisten. Teiä blogis on kyllä Blogistanin parhaat kisukuvat. Niitä kuolaamme täällä päivittäin. Jimi on meidän idoli, ihana!!! Rapsuja!

 
At sunnuntaina, tammikuuta 24, 2010 8:07:00 ip., Blogger ainailona said...

JP: Kyllä on meidänkin naapurustossa navettakattien esiintymistiheys vähentynyt - ei tarkene. Onneksi voivat kömpiä sinne lehmän kainaloon lämmittelemään.

 

Lähetä kommentti

<< Home