torstaina, maaliskuuta 17, 2005

Ruuvaa, väännä, säädä, hinkkaa

Armoitetun parisuhdesarkasmystikon Tumpelon lomanjälkeiseen arkeen sijoittuva Pesukinnas-postaus herätti tutkailemaan omaa hinkkausvälineistöä niin yksi-, kaksi-, vasen- ja oikeakätisten kuin myös kädettömien [eri sukupuolta ja -juurta olevien] pesukäsien roikotteluyksiköiden näkökulmasta.

Meilläkin on jos jonkin moista vanttuuta kokeiltu hapertuvin tuloksin. On ihan perinteistä Prisman onnellisille shoppailuperheille kohdennettua vaahtoavanmuovista perusmallia kirkkaan keltaisena [karkea puoli jostain syystä hyvin kulunut ja nyppyinen]. Löytyy myös vastaavaa pehmosienekästä narupäällysteellä [narunpäät rispaavat iloisesti] sekä laimeita pesulappuja [laput sopivat paremmin silmille kuin kunnon puhdistukseen]. On tullut harrastettua myös Kreikan saaristosta haavistettuja luonnonmöhkösieniä [jotka eivät mahdu minnekään, varsinkaan matkalaukkuun ja ovat aivan liian pehmeitä]. Irtovarsinen harja [se luonnon päälle ottava] taisi olla se viimeisin yritelmä, mutta kun se varsi aina pudota kopsahtaa irti kun yksikkö kuivuu koukussaan ja sitä joutuu kaivelemaan ja desinfioimaan kissankarvoista alituisesti [muuten tehokas vempain kyllä].

On meillä tälläkin hetkellä semmonen yhden käden pesukinnas tyrkyllä. Käyttökäsi [Resurssi] vaan vetää käteensä mieluummin jotain muuta. Nimittäin tajunnat räjäyttävän pesuteknisen innovaation: Rautalankaa! Kyseessä on noin puolen metrin pätkä letitettyä rautalankaa, jonka väliin on tiuhaan punottu parin sentin napakkaa harjasta. Päissä on lenkut, joista lenkuttelemalla [omankin] selän pesu onnistuu hyvin ja nautittavasti. Taittuu jokaisen kurvin mukaan yksilöidysti. On mukavan karhea ja hierontarakeita käytettäessä todella tehokas. Ei tunnu kuluvan millään. Helppo ripustaa kuivumaan lenkeistä. Kuluttaa maltillisesti pesuainetta. Yliveto hygienialelu!

En vaan enää millään muista mistä se meille tuli?!? Ettei vaan olisi ollut Tallinnan Rimistä [ent. Citymarket]. Sieltähän ne kaikki, tämäkin ihastuttava kylpytuoteperhe – tropiikki kotonasi keskellä paukkuvinta maaliskuuta [eikö se lopu koskaan - pakkanen hyrrkele?].

Milläs teillä orvas/hirvaskedet hinkataan?