torstaina, joulukuuta 15, 2005

Muutama MetaÄmmä mm.

Jaa, että metapolkkaus olisi muka turhaa ja jotenkin epäilyttävää? Ei pidä paikkaansa. Metapolkassa tyrät rytkyy ihan omassa tahdissaan ja siitä tulee todella tyttömäinen olo. Suosittelen.

Ja kun nyt suosittelujen tielle lähdettiin, niin mainittakoon pari ämmää, jotka [pitkästä aikaa] uutuuslistalta ponnistavat suoraan Vaanilan hykerrysmoduliin ja sitä tietä tarkkailuun.

Nimimerkki Sonjuska teoksellaan Metrin matka ratakiskoa [havainto tehty ennen kuin havainto oivallisen osuvasta rullastaan sivupaneelissa osui vaanivaan havaintovälineeseen – toim.huom. usko]. Tässäpä hilpeää jyystöä, johon voi paikoitellen jopa samastua ihan sikana. Jään kärkylle.

Maanmatolainen taas on pusannut pystyyn [nähtävästi] taksimatkustajien laittamattomia tokaisuja siteeraavan tekeleen Monen mutkan kautta. Pitäisiköhän ruveta ihan taksilla ajelemaan enemmän, jos sitä kautta löytäisi omia kännikaamoshorinoitaan omansa ohella myös toisesta blogista? Hyvä meininki.

Rekkablogia ei vielä löytynyt.

Sedät jaksaa heilua - tai sit ei
Nämä meidän ikiliikkujat, ON-OFF hurmurit Vt ja TV... eikun Moro ovat nyt taas näemmä ON modessa. Perustin näille ees taas sinkoileville impulssikoomikoille ihan oman palstan Vaanilan sisäpiirilistalle. Jos on linkki, niin blogi on ON, jos ei, se on taas OFF. Selkeetä eikö? Jään odottelemaan Sellistin uutta tulemista vaikkapa nimimerkillä Pää kiinni.

Ja missäs ihmeessä taas onkaan Kuulis?

Tuunailin muutenkin hieman sisäpiirin sisustusta, ryytyneet veks [vaikka uskoa olisikin], Pala luettuihin [olen palassa koukussa] ja pientä heijailua siel sun tääl. Kyl ny on taas hyvä.

Ja juu, meillä ollaan kuuliaisia eikä osallistuta sisäpiirin pikkareihin, nyt on kiintiökin jo täys. Pitäkää lystiä, tapititip.