keskiviikkona, toukokuuta 31, 2006

Huas tamma

Haastenaisia lappaa meillä nyt ihan kaksin kappalein. Vuolaaksi lörpöttelijäksi syntyneelle tämä referointi * on aina ollut vaikeaa.

Niin tylsää kuin töissä tähän aikaan vuodesta onkin, sentään saattaa näköjään kestää hereillä koko päivän. Ensimmäistä kertaa aikoihin mieliala on ollut niin nurja, että yöllä on ollut vaikea saada unta, kun on niin tympinyt. Menisivät muualle pornoilemaan mokomat rehut.

Kävin kiltisti kaupassa ja ostin vain mitä pitikin. Leirielämän merkkejä siivoiltiin pikkuisen piiloon. Tässä saa nyt sellaisen kuvan, että on hätäpäissään tehty jotain ajan voittamiseksi ja järeämpien aseiden esiin kaivamiseksi.

Millaisia ihmisiä me olisimme, jos odotukset kohdallamme olisivat olleet toisenlaiset?

Saisi nyt jo sataa, s**tana.

* Kokoa pieni tarina vähintään kolmesta seuraamastasi blogista, ottamalla virke kustakin vähintään ja yksi haastajan blogista ja haasta jokainen lainaamasi bloggaaja, paitsi haastajasi.

4 Comments:

At keskiviikkona, toukokuuta 31, 2006 11:47:00 ip., Blogger Ana said...

Kiits kiits haasteesta, mutta saat yhtä tylyä kämmekkää kuin Marsukin: emmä ny jaksa. Ehkä sitten myöhemmin kun meemuli on kiertänyt jo koko suomenkielisen blogimaailman, ihan silkkaa piruuttaan vihdoin teen tarinan käyttäen blogeja joista kukhan ei oo ikinä kuullutkaan =)

 
At torstaina, kesäkuuta 01, 2006 1:16:00 ap., Blogger ainailona said...

Zeta: Strategy accepted. As you wish. Jyräyksesi oli vaan niin luonteva alku omaan haastevasteeseeni - oli pakko haastaa. Haaskaa.

 
At torstaina, kesäkuuta 01, 2006 8:30:00 ap., Anonymous Anonyymi said...

Kiitän saamastani haasteesta, vastaan aikanani. Ei kannata kiroilla, se voi tarttua...

 
At torstaina, kesäkuuta 01, 2006 8:35:00 ap., Anonymous Anonyymi said...

Kiitos vaan kauhiast!! Olli kiittää ja kumartaa.. ja pallokin on jo eteenpäin viskattu!!

 

Lähetä kommentti

<< Home