perjantaina, kesäkuuta 16, 2006

Hair drai drallallaa

Vaanilan niksinurkka - kesäkuivuri

Kun helteellä kämpässä tuntuu niin itä- kuin länsisiivekkeessäkin olevan aivan liian kuuma, ei vaan kykene tarttumaan aamusuihkion päälle hiustenkuivaimeen. Vaikka hiukset näennäisesti siinä kuivahtaisivatkin, niin pöhinän edetessä hiipivä hikinoro alkaa uudelleen kostutella niskavilloja. Sen päälle kun ryhtyy naamaria pakkeloimaan, niin perusnihkeä fiilis valtaa koko pään. Auts!

Kesä [tuo ihana tekosyy] tarjoaa pulmalliseen tilanteeseen toimivan vaihtoehdon. Aamun rutiinien järjestystä ehkä joutuu hieman säätämään, mutta lopputulos on sen arvoista.

Suihkuun sujahdetaan vasta, kun kaikki muu vetkuttelu, lehden luku, vaatteiden valinta, kahvit ja murot, vitamiinit ja aamutöllön tähystely on tehty. Suihkun jälkeen kammataan tukkaan haluttu perusasetus. Puetaan ripeästi ja maalataan silmät päähän. Lähdetään vauhdilla töihin. Juuri ennen poistumista eteisaulasta lisätään hiuksiin muotoilutuotteet.

Sujutellaan aurinkolaseissa incognito autoon ja lähdetään huristelemaan työpistettä kohti. Kun päästään rivakammalla nopeudella etenevälle tieosuudelle avataan kumpikin etusivuikkuna puoliväliin ja annetaan ilmavirran kuivattaa ja viimeistellä kampaus. Työpaikan parkkiruutuun päästyä tarkastetaan lopputulos peruutuspeilistä ja muotoillaan tarvittaessa. Sic! Jos vielä on avoauto, niin toteutus on pykälän verran räyhäkkäämpi.

Disclaimer: Toimii huonosti julkisissa liikennevälineissä. Ei sovellu epävakaiselle säälle eikä vetoherkälle tyypille. Saattaa aiheuttaa pitkäkarvaisille takkuja.

Kuva vohkittu www.geocities.com/teddytypy/Clipart.html.

7 Comments:

At perjantaina, kesäkuuta 16, 2006 12:45:00 ap., Anonymous Anonyymi said...

Onpas tutun kuuloista! Minäkin usein kesäkuivaan hiukseni Kirpun matkassa. Onhan niitä tietysti sellaisia viileää ilmaa puhaltavia hiustenkuivureita, mutta ei ole tullut hankittua.

 
At perjantaina, kesäkuuta 16, 2006 1:32:00 ip., Anonymous Anonyymi said...

Mitä tehdä, jos hivukset persiisiin asti, pakko pestä aina viimeistään klo 19 illalla, että edes itekseen ehtii kuivia. Ei autoa, ei mitään, nyyyyyyyyh...Eli aamulla vain ns. huorapesu ja illalla kokoputsis! ;D

 
At lauantaina, kesäkuuta 17, 2006 1:53:00 ap., Blogger ainailona said...

Peggy: Sää olit sentäs kampaajallekin jo luemma ehtinyt! Meillä vaan kasvatetaan tätä nyrhittyä hiirenhäntää takaisin ponnaripituuteen [ja yksikään kampaaja ei taatusti koske, ennen kuin ollaan edes niukassa donitsivaiheessa, varo vaan!].

Epämääräisen hukkapehkon muotoiluun tuo ajopelikuivuri sopii oikein hyvin.

 
At lauantaina, kesäkuuta 17, 2006 1:58:00 ap., Blogger ainailona said...

Polgara: Jaa metristä tukkaa pukkaa, jösses! Tää on paha nakki, ei selviäis edes bussikokoisenautonsivuikkunatuuletin tällä metodilla.

Huarapesu lie se toimivin vaihtoehto. Vai voiko sitä karvaa laittaa solmuun?

 
At maanantaina, kesäkuuta 19, 2006 12:39:00 ap., Anonymous Anonyymi said...

Heh, tsemppiä karvankasvatukseen. :) Uskon kyllä että se "nyrhitty" look sopii sinulle myös erittäin hyvin. En nimittäin ole unohtanut täällä joskus lipsauttamiasi taikasanoja: pitkä, vaalea, mallikurssin käynyt. Vedän asiasta omat johtopäätökseni. :)

Kerkesinpä hyvinkin kampaajan tuoliin. Hiukset yltävät mukavasti ponnarille tai nutturalle, mutta ei ahdista vapaanakaan liehuva letti. Optimaalinen pituus, sanoisin.

 
At maanantaina, kesäkuuta 19, 2006 1:25:00 ap., Blogger ainailona said...

Peggy: Ei SAA olla noin tarkkanäköinen! Mallikurssista on ainakin sata vuotta [ja ** kiloa] ja en sitten kuitenkaan päätynyt sille uralle;) En ole pahoillani...

 
At maanantaina, kesäkuuta 19, 2006 2:03:00 ap., Anonymous Anonyymi said...

No voi jee. Kilot ja vuodet.. eivät silti ota sitä olennaista pois. Naiset yliarvioivat kilojen ja/tai vuosien vaikutusta. :) Oikeasti!

 

Lähetä kommentti

<< Home