tiistaina, kesäkuuta 13, 2006

Huojennus

Jotkut projektit vaan ovat alusta asti ihan perseestä. Skouppi on hakusessa ja muuttuu koko ajan, johtoryhmä pihalla, resurssit hukassa ja eripuraisia, vetäjäkin melkoisen ahdistuksen vallassa. Koko työskentelyn aikana ei kukaan oikeastaan tiedä, mitä pitäisi saada aikaiseksi.

Yks tämmönen reilun puolen vuoden kammosavotta saatiin just valmiiksi. Johtoryhmä kiitti hyvästä työstä. Saivat mielestään mitä tilasivatkin. On se ihme!

4 Comments:

At tiistaina, kesäkuuta 13, 2006 2:09:00 ap., Anonymous Anonyymi said...

Haa, kuulostaa hyvin tutulta! Joskus se vain on niin, että sokea taluttaa sokeaa näissä työjutuissa.. Kaikki menevät umpisukkeluksissa kohti yllättäviä päämääriä. :) Luojan kiitos kesäloma on keksitty!

 
At tiistaina, kesäkuuta 13, 2006 8:04:00 ap., Anonymous Anonyymi said...

Aika törkeää kuittailua pistivät... mutta tiesit(te?) toki mistä on kyse, ja hyvä niin. Itse vältin kuulemma juuri tällaisen, kun meni kaivattu duuni sivu suun. Ihan tuli onnittelut nykystaffilta!

Toivottavasti nämä lomasäät tästä jatkuvat ja ehkä vielä paranevat.

 
At keskiviikkona, kesäkuuta 14, 2006 12:15:00 ap., Blogger ainailona said...

Peggy: Johtotyhmä [ikävissä projekteissa se typottuu dokumentaatioonkin helposti noin;)] pitäisi olla se taho, joka heiluttaa edes välillä valkoista keppiä. Mutta kun ei vaan!

 
At keskiviikkona, kesäkuuta 14, 2006 12:16:00 ap., Blogger ainailona said...

JP: Välillä tuntuu, että ei niitä muunlaisia töitä enää ole olemassakaan! Melkoista mömmöä ja rämpimistä.

Lomaankin vielä on aikaa:(

 

Lähetä kommentti

<< Home