keskiviikkona, kesäkuuta 07, 2006

Menoa ja paussia

Sorry, meil on nyt menoa, josta aiheutuu bloggauspaussia. Nääs sattus Vaanilan juhlaviikot ja raportointi ontuu. Ei oikein ehdi blog... aika nopeutuu ja sanat menee sakkakaivoo... huips, ne meni jo!

Yks neuvokas hämyhavaintoneuvokäytäntöehdotelma kuitenkin. Nopee, nukahdan kohta näpyille.

Joskus sattuu kesken kukonhäntäkekkereiden [= coctailparty] niin onnettomasti, että rispaamanaluillaanolevan housunlahkeen se viimeinenkin ylläpitävä lanka altistuu ohi teutaroivan go-kukkosen askeleen alle ja seurauksena on erityisenkin repsottava lahje [tunnet sen langankierteen koipesi ympärillä, mutta et vaan voi tilaisuuden luonteen takia tarkemmin ryhtyä analysoimaan syytä.] Harvalla on sitä neulapaikkauspakkausta mukana [puhumattakaan, että sitä kykenisi käyttämään], hätätilanitojatkin saattavat olla käsilaukkuun sopimatonta kokoa, joten mitä tehtävissä?

Ihan rauhallisesti vaan. Paikallistetaan ongelma [silmäilemällä], siemaillaan muina naisina kipollinen [liian kuivaa] skumppaa ja päälle nassutetaan pala xylitolpurkkaa. Mennään naistenhuoneeseen. Liisteröidäään housunlahje purkalla – yksi pala PureJenkkiä riittää hulppeampaankin lahkeeseen ja lepatellaan sen päälle illan absolute itsevarmimpana lahjepurjeairuena täältä ikuisuuteen!

Jälkihoitona pyritään torjumaan bailupöksyjen pesurupeama as it is. Problems. Ostetaan uudet housut. Hyvästi pyykkipäivä.

Nerokasta? Eikö?
___
Krooh, hei mä heräsin taas. Piti vielä sanomani, että diggaan Sävelradiota [se oikeasti kuuluu kotoa mökille koko matkan, ei mikään paikallistoosa]. Jos toivot yhtään ankeasta aamunavauksesta ja vali-vali-polkasta poikkeavaa juttua tänne Vaanilaan, niin tuikkaa nimmarisi vetoomukseen. Kun nää adressit tuntuu olevan nyt in, olikos niitä muita vaikutusmahdollisuuksia? Pelastakaa Vaanila Lady Fuckämmältä, pliis!!
___
No nyt piti vielä hetkeksi hörähtää, kun team BUNT taas ihanasti ravistelee. Oikein! Jösses, miten söpöö ja sopivaa. Onks tää eka kosinta Blogistanissa?

10 Comments:

At keskiviikkona, kesäkuuta 07, 2006 7:59:00 ap., Anonymous Anonyymi said...

Ai ei kuljeta neulat ja langat matkassa? Minäpä pihistän aina hotellien sewing kitit matkaan ja brassailen niillä kun joku apua tarvitsee.

Mutta tuo purukumilla me paikkasimme sen -keino ei varmaan ole huonoimmasta päästä. Jos vain syö purukumia, mitä meillä ei tehdä, kun tuhma lääkäritäti sanoi, että hampaat raksuvat, ei saa pureskella...

 
At keskiviikkona, kesäkuuta 07, 2006 9:43:00 ap., Anonymous Anonyymi said...

Kosintajuttu oli mainio, suorastaan liikkis =(

Mulla on myös aina mukana tuo pikahätäkorjauspakkaus hotelleista! Mutta - voisko ginidarraa käyttää myös? Ei tarvitse pureskella, voi säilyttää pienessä nyttösessä (kuten muitakin huimeita) käsväskyssä ja pelittää varmaan sekin? Saa kokeilla seuraavan kerran, mulla ei näitä tilaisuuksia ole ei tule lähiaikoina!

 
At torstaina, kesäkuuta 08, 2006 6:47:00 ap., Blogger Sun äitis said...

Olin unissani teillä kylässä viime yönä. Asunto sijaistsi vanhassa kerrostalossa Tokoinlahden paikalla, koskapa ikkunastanne saattoi katsoa kadun yli vanhaa kotiani säästöpankinrannassa. Sinulla oli päälläsi hipahtava inka-tyylinen hame. Ettäs tiedät.

 
At perjantaina, kesäkuuta 09, 2006 11:10:00 ip., Anonymous Anonyymi said...

Sävelradio...me keski-ikäiset digataan nostalgiamusaa, jota tulee Sävelradiosta. Vaikka oon muka rokkari, niin silti vanhan sydän hehkuu kaikelle vanhalle ja uudellekin iskelmälle, jota tulee leppoisasta S-radiosta. On suorastaan terapeuttista laittaa se välillä taajuuteen taajamissa. Nostalgiaa ja lapsuusmuistoja täynnänsä koko ohjelma, näin niinku muka iäkkäämmällä...meillä kotona 60-luvulla lasna ollessa kuunneltiin paljon radiota. Eipä ollu tämmöistä kanavatarjontaa kuin nyt. Joskus lauantaina tuli jotain toivottuja ja joskus jotain poppia nuorisolle hetken verran.

Toisin on nyt. Mutta kiva on kuulla vanhoja iskelmiä joita eivät muut kanavat soita. Oikein sykähdyttää välillä; ai että toikin biisi oli silloin...

Lisäksi Sävelradio on kokonaisuutena kunnon viihdettä. Hyvä mieli siitä tulee. En kyllä ...kele tajua, mikä on ministeriössä vialla, kun hyvä kanava ei saa jatkaa.
Eipä silti, entisenä kunnan pitkäikäisenä virkamiehenä olen nähnyt ja kokenut, että ministeriön henkilöt elävät korkeuksissa, eivätkä ikinä tavoita maan tomua. Kansalaisen näkökulmaa sinne ei tuo kukaan. Kai ne sitten kehittää valtakunnallista organisaatiota ja suurempia linjoja, joita meikäläinen ei tsennaa.

Mutta adressiin panin nimeni.

Hyvää ja poutaista viikonloppua kaikille!

 
At maanantaina, kesäkuuta 12, 2006 2:03:00 ap., Blogger ainailona said...

Satujatar: Kyllä meilläkin niitä hotellien pakkauksia on, mutta kriittisellä hetkellä kukaan ei tiedä missä! Purkka toimii tiukassa tilanteessa tosi hyvin [ellei ole silkkipöksyt]. Xylitol.

 
At maanantaina, kesäkuuta 12, 2006 2:05:00 ap., Blogger ainailona said...

Polgara: Jo vain, voisi kokeilla kyllä, mutta purkka vaan on helpommin mukana kulkeva ainesosa mulla. Mutta pidetään mielessä.

Nyt kun vielä löytäisin ompelukoneen [ja sen kuljettajan], jotta housut voisi korjata...

 
At maanantaina, kesäkuuta 12, 2006 2:07:00 ap., Blogger ainailona said...

SÄ: Ounou. Karmea hallusinaatio. Mikään kohta ei pidä paikkaansa. Hankkiudu hoitoon:) Tai ansaitulle openlomalle edes...

 
At maanantaina, kesäkuuta 12, 2006 2:10:00 ap., Blogger ainailona said...

OI: Mape Veijalaisen Nostalgialista [to ja la] on eritoten nostanut esiin vanhaa hyvää jytää ja kun Mape vielä kertoo biisin/bändin taustaa, niin johan tässä on roimasti viistastunut!

Harmi, jos loppuu tää raatio:(

 
At torstaina, kesäkuuta 15, 2006 12:21:00 ap., Blogger Maurelita said...

Olisin äânestänyt hakaneuloja tai laastaria ; eka itse hyväksi havaittu, kun niitâ vaan sattuu olemaan käsväskassa...

Purkkaan istuin kerran metrossa ja housuista ei ikinä saatu käyttökelpoisia. Snif.

 
At tiistaina, kesäkuuta 20, 2006 12:29:00 ap., Blogger ainailona said...

Maurelita: Laastari onkin ihan hyvä idea! Hakaneuloja mulla ei koskaan ole missään, mistä ne löytäisin tarvittaessa. Vähän on hujan hajan kaikki niin kotona kuin käsveskassakin.

Ja jos purkalla pöksyt menevät tärviölle, niin onhan se hyvä syy ostaa uudet;))

 

Lähetä kommentti

<< Home