tiistaina, heinäkuuta 11, 2006

Viiiaaathöshämpions, viiaa!

Olipa mukava palata dildokeittiön äärestä stadin helletuskafestareille, kun odottamassa oli näin mukava ylläri! Hiiohoi, kerrankos sitä joku kisa sentään voitetaankin [meillä Resu on yleensä se voittoisampi hannuhanhi].

Empiiristen hutkimusten valossa dildoilla voi ratsastaa koko kesän suurempia ravintovajeita tuntematta. Röyh! Eiku ajoo!

9 Comments:

At tiistaina, heinäkuuta 11, 2006 6:50:00 ap., Anonymous Anonyymi said...

No just, joo...Pakko viikonloppuna hommata parillinen määrä dildoja ;DD

 
At tiistaina, heinäkuuta 11, 2006 2:35:00 ip., Blogger Kriisi said...

Onneksi olkoon! Älyttömän hyvän näköinen resepti kyllä. Enää kun ois muurinpohja. Käykö paremman puutteessa laakea vokki?

 
At tiistaina, heinäkuuta 11, 2006 10:30:00 ip., Anonymous Anonyymi said...

Hih, tuo viimeinen kappale melkein purskahdutti kevytkolat kiiboordille. :)

 
At keskiviikkona, heinäkuuta 12, 2006 12:37:00 ap., Blogger ainailona said...

Polgara: Kannattaa kokeilla. Parillinen määrä on parillinen;)

 
At keskiviikkona, heinäkuuta 12, 2006 12:38:00 ap., Blogger ainailona said...

Kriisi: Jos laitat yhden lätyskän taitettuna ja täytteet väliin, niin paistinpannukin varmaan käy. Tulee varmaan kokeiltavaksi talven tullen, kun dildoiku iskee!

 
At keskiviikkona, heinäkuuta 12, 2006 12:39:00 ap., Blogger ainailona said...

Peggy: Eipäs sotketa siellä! Totta se on;)

 
At torstaina, heinäkuuta 13, 2006 12:47:00 ap., Anonymous Anonyymi said...

MissJennyn koekeittiöstä päivää. Kokemuksemme on osoittanut, että dildot voi tehdä paistinpannulla, mutta kääntäminen onkin sitten vähän haastavampi operaatio. Käytän siihen muutamaan lautasta, joiden välissä setin saa melko siististi ympäri. Taitettuna on vähän turvallisempaa ja ehkä rahtusen siistimpää touhua.

Olen muuten tunkenut mukaan myös ohuiksi viipaloituja herkkusieniä. Pelittää kympillä! Myös pesto, viipaloidut oliivit ja oikeastaan noin mikä vaan sopivan kokoinen ja ei liialti kypsennystä vaativa tavara sopii mukaan. Sopii oivasti kaapintyhjennystalkoisiin, jämät vaan juuston kera lätysköjen väliin.

 
At torstaina, heinäkuuta 13, 2006 1:11:00 ap., Blogger ainailona said...

No helou vaan MissJennyn keittiö ja tervetuloa sohvannurkkaan! Kiitos paistinpannuvinkistä, se kääntäminenhän tässä on varsinainen haaste! Luulen, että meilläkin tehdään talvella taitettua mallia;)

Herkkusienet on oiva täytevariaatio, mikä hyvänsä makuhermoon iskevä, kunhan on ohutta, niin ohutta. Päihittää männäkesien juustotäytteiset hekkusienetkin [niihin on jo kyllästynyt].

 
At torstaina, heinäkuuta 13, 2006 1:48:00 ip., Anonymous Anonyymi said...

Tuota, jos lähikaupassa ei ole dildoja, yllättäen huomasin, että HUUTIKSESSA on erilaisia dildoja. Nyt jäin miettimään, millaisia dildoja tätä varten pitäisi ostaa...Oli Jelly-jotakin? Musta-jotakin? Kun ihminen käyttää vain nettiä asiointiinsa, kaikkeen muuhun mutta ei pissimiseen, tai no jaa, niin mitä voi tehdä muuta kuin huutaa sieltä parillinen määrä dildoja?

Huomaako kukaan, että töitä on aika vähän tällä viikolla....

Ja voi jössus - toi tunnarikin on ronnq *kikatta itsekseen*! Mä EN kestä!

 

Lähetä kommentti

<< Home