sunnuntaina, huhtikuuta 05, 2009

Tahnoja paperilla

Vaanilan pikaruokalasta hyvää yötä!Alkuvuonna paisteltiin kovastikin blinejä uudenkarhealla valurautapannulla. Koska minä en syö mätiä ja Resu taas ei tajua sipulista tuon eikä tään taivaallista, niin haasteellista oli keksiä sopivia seuralaisia muhkeille kirkastetussa voissa pöhisseille tattariljauholäpsykkäille.

Kunnes eteen jolkotteli pelastava muru - poro! Pahvitötsällisen rouhetta kun sekottaa rasialliseen pippurituorejuustoa, perään heittää pari ruokalusikallista partaukkelia ja pruiskauksen piparjuuritahnaa, niin jo vain on helppo pikaruokatahna nokan alla. Makeasipulisilppua vielä meikäläisen puolelle.

Tahnavaihde jäi sen verran päälle, että sitä piti ihan rieskanapinkin kylkeen yhyttää iltapalamielessä. Vaihtoehtona porolle on kokeiltu homejuustoa kera partaukkelin sekä fetajuustoa partaukon kanssa. Keywords: Kunhan on juustoa ja ukkoa.

Tänään päivän loistavan aurajuustokeitoksen kyytipojaksi sipaisin porotahnaa ja sipulisilppua rullarieskalle, kokonaisuus tiiviiseen pakettiin ja puputtaan.

Hyvät asiat ovat usein aika yksinkertaisia. Nam.