torstaina, toukokuuta 21, 2009

Lottovoittajien maalta

Euroveisuut kopsahti Norjaan [Tanskakin sai harmittomalla luppoaikarillutuksellaan ihan hämmästyttävän liian paljon pisteitä]. Noottia pukkaa porstuaan kaikkien muiden itänaapurin sfäärejä hipovien saavutusten vanavedessä [no olihan se hurja se euroviisujen vesiallasesitys]. Astronauttikoulun hajapaikoille rynnisti tanskalainen, suomihenkilöt karsiutuivat.

Otsikon suomalaiseksi tituleerattu väittämäkin töksähti, kun Viking-loton muhkea 10 millin potti onnennumerolla jakautui kolmelle voittajalle. Kaikki tanskalaisia.

Ainoa asia, missä suomalainen on [muihin nähden] menestynyt tällä viikolla lie ykköstila viinanjuonnissa!

Sitä siis.

Ai miten niin viimeajat Tanskan projektissa.... pilkottaako jo punaiset nauravat nakkipölset korvista... kuivattu sipulirouhe on kyllä hyvää. Majoneesiin töhkääntyneenä erityisen työlästä kaapia virkaperperin rinnuksilta aamuauringon valossa...

3 Comments:

At perjantaina, toukokuuta 22, 2009 10:44:00 ap., Blogger peteer said...

Mistä ne tanskalaiset ovat saaneet kaiken tuon flownsa ja draivinsa, ja ennenkaikkea fyrkkansa. Niin pieni maakin. Ainakin pinta-alaltaan. Oliko se Poulsenkin jotenkin hönkimässä voimaperäisesti tänne?

Voiko olla yhtään mitään asiaa, millä kyykyttää täältä käsin tanskalaisia? Ei ainakaan mallasjuoman laadulla, eikä disainilla...

 
At keskiviikkona, kesäkuuta 03, 2009 1:33:00 ap., Blogger ainailona said...

Peteer; Tell me about it jos kekkaat jotain! Mahdottoman ylivoimainen kansakunta! Mahdottoman hankala työskennellä kanssaan myös, vaikka toki, onhan siel hyviikin tyyppejä.

Mutta melkoisesti joutuu laittamaan itseään peliin, ennen kuin saa kuviot pelittään. Luottamus; hmmm... haastavaa luoda, välillä kuin lantaa lois;)

 
At tiistaina, kesäkuuta 16, 2009 12:27:00 ap., Blogger peteer said...

En kekkaa, jatkan edelleen ihmettelyä. Niinkuin olen ihmetellyt vuosia. Ei siinä ole mätää siinä maassa, vaikka toisin kirjallisuudessa väitetään.
On jokin kulttuurinen tasoero, jonka kurominen tuntuu astetta suuremmalta. Meinaan isompi kuin naapurimaahan. Siihen läntiseen, tietysti.
Kielikin on tietysti pirullinen juttu. Niin lähellä ruotsia, mutta ei saa yhtään mitään selvää.

 

Lähetä kommentti

<< Home