torstaina, lokakuuta 21, 2004

Geriatriaa kotitarpeiksi – Tena Lady álla hygieniahousu

Naisen elämästä melkoisen merkittävä osa kulahtaa jotain ylimääräistä housuissa [vaikka ahdastahan se voi olla miehilläkin lahkeessa ajoittain, kuulemma]. Ensin mokelletaan vaipoissa eteenpäin ensimmäiset ikävuodet. Muutaman hengähdysajankierron jälkeen alkaa läpi elämän kestävä kuunkierron kyttääminen ja terveyssiderumba, jota sulostutetaan väliaikoina enemmän tai vähemmän päivittäisillä pikkuhousunsuojilla [lähes puolet vuodesta vielä tällingit sukkahousujen kompaktiin, hellän hautovaan kääreeseen rusennettuna]. Vaihdevuosien epäsäännöllisestä on-off-hehkutuksesta selvittyä nurkan takana vaaniikin jo Tena Lady. Ympyrä sulkeutuu, tulemme lapsiksi jälleen.

Vasta tänään oikeastaan ymmärsin, miten nöyryyttävä ja elämänlaatua entisestäänkin litistävä asia virtsankarkailu on vanhukselle. Kun lähetti tuo [huomiota herättämättä tietysti] tilauksesta lavallisen Tenaa oven taakse kera hygieniahousujen [verkkokatiskahärvelit, jotka pitävät ”tuotteen” paremmin paikallaan]. Kun vanhus yrittää heikoilla voimillaan pitää erityistä huolta hygieniastaan, tarkkailla asennusta ja sen pysymistä paikallaan, kuulostella kosteusprosentin kehittymistä ja piilotella käytettyjä toppauksia roskapussiin [alan ymmärtää näemmä myös roskapussin viennin tärkeyden päivittäisessä ohjelmassa].

Pihalla talon muiden mammojen kanssa voi sitten vaihdella kokemuksia imukyvystä, satunnaisista hassunhauskoista pluiskahduksista kriittisissä sosiaalisissa tilanteissa sekä muistella [taas kerran] niitä edesmenneitä ukkokultia. Kauas virtsat karkaavat... varo vaan!

Itse olen päättänyt taistella ehtoopuolen vaippaoptiota vastaan jo nyt niillä tässä elämänvaiheessa jopa miellyttävillä keinoilla, jotka parhaiten tunnen [ettei tulisi ihan kusiset paikat]. Runsaasti pirteää jumppaa alueen tärkeille lihaksille säännöllisesti. Resurssille toivon pitkää ikää... ja eikun hommiin!
___________________
Mikäli joku sinkku kokee tämän taistelumallin itselleen sopimattomaksi, niin miehen sijasta voi hyödyntää myös muita tilanteeseen soveltuvia vempaimia [toim.huom]. Tärkeintä on lihasharjoite. Harjanvarsikin käy – näin voi vaikka yhdistää vaivattomasti keppijumpan ja sinkkuhenkisen juppikimpan.