lauantaina, lokakuuta 30, 2004

Munavuoren Ahvenan kapinetti poksahti

Blogistanin bloggaavat pääkaupunkiseutulipputontut viettivät hilpeänletkeää pikkarijoulua upeassa diskurssin hengessä. Kabinetti riitti mainiosti joukon tarpeisiin, mutta kukaan ei humalahakuisuutensa huuruissa muistanut faneja. Tuota useamman sadan hengen hyllyvää massaa [lukijoita, jotka eivät itse bloggaa], joka ryntäsivät paikalle tapaamaan suuresti ihailemiaan verbaalitaitureita.

Iiik, tuolla istuu Schitzo-Janne, haluan nimmarin mun reiteen! Kääk, onks toi Sedis – saisinks mä vähän tukiopetusta noista leffoista? Hei mun suosikkikokki Turisti taitaa kiroilla just tässä suunnassa – minkähän värinen tukka sillä on tänään? Kuka näist ny on Tira kuka Misu ja kuka Eekee, mä tahon kommentoida! Millähän matkalla se Marjut ny on? Hei, tossahan on ihan ku pala maailmaani, millähän mantereella nyt mennään? Onkohan Minyalla nytkin se? Hitsi, kun ei pääse lähemmäs – kai sieltä Kobaiasta pääsee tirkistelemään taas hyviä kuvia. Mutta missä on Mitvit, täält ei vaan näe?

Seuraava tapaaminen kannattaa järjestää jossain isommassa paikassa, missä faneilla on hyvät jonotusolosuhteet. Mikäli blogitrendeihin on uskominen, niin tulevaisuudessa meillä voi olla kovastikin muita lukijoita kuin toisemme [Visa; esto/karsinointi/luokitteluskriptikauppa sen kun vaan kiihtyy ja sehän on vaan järkevää ja hyväksi, eikö;)]. Hjalliksen hallia vaan buukkaamaan...

Kai blogit.fi on jo hoitanut blogiständin kirjamessuillle? Menen huomenissa tarkistamaan asian, varo vaan. Odotan kohtaavani Mitvitin iloiset värit ja tajunnat räjäyttävän kankkusbloggauksen esittelyscreenillä.
___
Hohhoijaa, taisin nukahtaa ja nähdä unta...
Edit: Mitä pirua, ne on NYT jo takasin koneillansa, kun rupee raporttia löytyyn.
Edit2: Paitsi, että ei ne kaikki välttämättä ole vielä. Pahus, jos posautin jonkun huolella räätälöidyn alibin.