tiistaina, helmikuuta 01, 2005

Käy muumilaaksoon

Meillä Vaanilassa suhtaudutaan varsin nihkeästi muumeihin, listoihin sun muihin blogin massamössötäytteisiin. Tiukkapipoja kun olemme, osallistumme erittäen harvoin mokomiin turhukkeisiin. Silloin tällöin, hyvän aisan puolesta saatamme toki silti heltyä [kysykää vaikka Resurssilta].

Suuri Jari Sarasvuo ja seksiuni -kysely! [tuotto lyhentämättömänä pidätysprosentin korotusrahastoon ja pipo päälle]

1. Oletko koskaan nähnyt seksiunta Jari Sarasvuosta? Kerro tarkemmin.
Seksiunta? Onks se sama kuin painajainen? Kerro tarkemmin.

2. Oletko koskaan nähnyt seksiunta toisesta bloggaajasta? Oliko se Jari Sarasvuo? Kerro tarkemmin.
Toinen bloggaaja? Onks se sama kuin iMit vit...? Näyttäis olevan toisena [ettei nyt vaan tulis taas liian paha linkkisana].

3. Oletko koskaan nähnyt seksiunta miehestä jolla on Jari Sarasvuon kasvot, mutta joka ei ole Jari Sarasvuo? Kerro tarkemmin.
Silmät kiinni tuntui ihan Sarasvuoteelta. Kun unessa avasin silmäni, huomasin, että se olikin Olli Mäkinen, Cillit Bang mies.

4. Oletko koskaan ratsastanut hevosella? Kutsuitko hevosta Jari Sarasvuoksi? Näitkö tilanteesta myöhemmin seksiunta? Kerro tarkemmin.
Hevonsellaisella en koskaan, aasimuulilla lähes päivittäin. Näin ensin siitä taivaallisen ilmestysnäyn. Vasta sen jälkeen kiipesin selkään. Kutsuin sitä nimellä Muusia.

5. Oletko Jari Sarasvuo? Tai seksiuni? Kerro tarkemmin.
Kerro itse. Lähden tästä nyt uniin. Niin on monta paikkaa käytävänä, että mahtaako se Petteri jaksaa. Kun on kuononsakin niin punain.