maanantaina, maaliskuuta 14, 2005

Terveisiä ulkomailta!

Vaanilan joukkue on osallistunut menestyksellä mannertenväliseen ohjusperäkärrynkotiinpäinvetoon ja tuon ojentajalihaksia revittävän tapahtuman tuloksena Vaanilan brandy- ja vaniliavalgekaappi kera tummarommivahvistusten on ehtoisan ylitsepursuvassa sisustuksessa. Oli onni, että maissaoloaikaa oli sen verran vähän, ettei mittavampiin hankinta-aihioihin ollut mahdollisuutta, ei edes houkutusta. Etelämantereella puhalsi perkeleen kylmä tuuli [Siperian suunnasta] ja houkutteleva parivuodehytti veti pisimmän etten sanoisi korren [no, on se vähän paksua]. Silti 40 pulloa juomaa yhden ranteen varassa asettaa Visan [ei Kopu] ohella myös Samsonitelle melkoisia paineita, Resurssista nyt puhumattakaan. Ääriolosuhteet äärestä viereen. Mikä logistinen extreme-elämys!

On ihmeen hyvä kotiin tulla taas ja blogistania rinnalleen painaa. Suon sen viipyvän kauan, vasten auringon siltaa. En voi tulla rajan taa.

Blogisuosikeissani odotti helkkarin hieno Sediksen tarina Nääsvillen eläimyksistä [Namupussin ympärillä alati sukkana hilluva tähtisumu sai ihan uusia eteerisiä sävyjä – näiksää Ookke todellakin Mean livenä?]. Peggykin on ilahduksekseni päivittänyt pitkästä aikaa. Jobinpostipuolella taas oli ikävää sabotaasia havaittu PebaJannen residenssissä, onneksi on nainen [ja sen blogi].

Liity sisäpiiriin – tilaa Varo vaan. Eroottinen lyriikka on erikoisalaamme.
Uutta viikkoa päin,
antavana näin,
helmet kalastellen
täysin alastellen.
Antautuen aina
peppu ei oo laina,
aamurusko, iltatähti
joko kulta sulta lähti.

Diili ilman Helmenkalastajaa on kuin peppuseksi ilman seksiä. Eiks näin o viilentimet [mites tonne sivupaneelin alaliepeeseen oikein linkataankaan?].

----
P.S. 1: Kaikille abeille tinkimätöntä tsemppiä;) Etenkin luistavalle
Viittakaksikolle [niin nuoria, niin pinkeitä, nyyh]. Vaanilan varpaat ovat ääriasennossa yhteiskunnan toivojen puolesta [päästäkää mut jo eläkkeelle täält].

P.S. 2: Äänestys oli tiukka, mutta lopputulos silti selkeä. Vaanilan eteerinen tavoittamattomuus viehättää suurinta osaa lukijoitamme ja kommenttipalstaa ei meidän sohvakalustoon tälläkään kierroksella tule. Jatkamme terrorisointia muiden palstoilla. Niitä tuntuu osuvan kohdalle yhtenään, kun vähän vaan jaksaa surffailla. Pahoittelemme aiheuttamaamme häröä. Se niistä lukihäröistä.