tiistaina, huhtikuuta 26, 2005

Baden-baden Blogspot-bin-Laden [luulis jenkkien nyt tarttuvan täkyyn]

Näinä ankeina entisen etnisen Blogspot-puhdistuksen aikoina tulee olosuhteiden pakosta holtittomasti kliksauteltua omassa sivupaneelissaan [sikäli mikäli pääsee omaan blogiinsa, meillä pelittää se pää aukee] olevien suosikkiensa linkkuroi löytääkseen edes jotain tuttua ja turvallisen stimuloivaa lukemista. Vaikka markkinarakoon osuvasti takoutunut uutukainen, ansioitunut BlogiSanomat [eh, miten OmaPeräinen nimi, melkein kuin BlogiAmpparit – mitä mahtoi maksaa ideointi?] on tehnyt itsensä urahtaen parhaansa meidän katvealueelle sysättyjen reppanoiden onkimisessa esiin, niin olo on silti enimmäkseen eksynyt tavanomaisen estyneen sijaan. Mä haluun mun Blogspottilaiset Omat suosikit takaisin kaikkine karvoineen, peppuineen ja kommenttireppuineen, horjuvine päivitysrytmeineen ja hämärine horinoineen!

Kas kun Vaanilan tuotantolaitoksella ei ole aikaa kurkkia ihqblogejaan joka kolmas vartti! Ei mahdollisuutta seurata online kuka kyrsiintynyt ex-Bloggerilainen milläkin siunaaman sekunnilla on perustanut jollain ihan muulla nimellä varjoblogin johonkin toiseen palveluun läiskien sen samalla Blogilistan uutuuksiin. Käämit käryää myös, kun juuri tarkkailuun aseteltuja blogeja häviää hahtuvina bittien taivaaseen tai kun suuresti ilahduttanut suosikki lopettaa. Bloggaamattakaan, että olisi saanut tälle kuukaudelle uuden kävijäenkan – no way!

Turisti sentään on osannut re-inkarnoida itsensä käyttäjäystävällisesti [entisen päälle]. Samaisen pippurisumutteen sympaattinen loihelausahdus myös toi hippasen lohtua tämänpäiväiseen hukkaputkeeni. Ja mitä tulee Gaalaan, niin ainailonaa ei siellä[kään] tulla näkemään. Ihan on toiset maisemat huomiselle päivälle buukkaantunut jo aikapäiviä sitten. Valitettavasti tai vähemmän – who knows.

Disclaimer: Potentiaalisten kanssablogilinkkausten toimivaa toteutusta on ärtymystarkoituksessa rajoitettu. Tämä teksti julkaistaan poikkeuksellisesti jo ennen normaalia päivitysretkeäni kello 02.13, koska kukaan ei kuitenkaan tätä hoksaa vuorokausiin. Ripottelen silti muutaman kommentin siitä, että olen taas jo päivittänyt muiden blogien kommenttiosastoille, ihan vaan kurillani. Kommentointihan oli meillä skoupissa. Niin mukavia sohvia kaikilla. Tai ainakin lepolasseja... Lasse anyone?