torstaina, huhtikuuta 14, 2005

Tuotesojottelua pallien varjossa

Kovasti tuntuu Blogistania puhuttavan tuo kaupallisuus. Onkohan se pahakin valuvika, jos vaikka onkin semmoset kau pallit? Ettei vaan olisi etäistä etiäistä kaunapallisuudelle [jo muinoin tunnettu munaskuissa kytevä kaunaisuuden lajike]?

Meillä Vaanilassa on ihan Blogger-blogin perustamisen alusta asti keskitytty pelkästään vahvan brandin luomiseen [ja halvan brandyn juomiseen]. Tuoteperheemme [Misse, Resurssi ja ainailona] onkin jo vuodessa is-kostunut hyvin lukijoiden mieliin [lähde: muiden blogien kommenttiosastoilta kerätty matkapuhelinliittymiin liittyvä tunnistusmateriaali]. Tunnettuus perustuu strategiaamme pyrkiä tinkimättömän selkeään virtuaali-identiteettiin ja runsaisiin toistoihin. Kuin pisteenä jutun lopussa on iskevä sloggimme Varo vaan!

Vaanilassa on nyt meneillään juhlaviikot [kluk] eli bloggauksen aloittamisen ja [silloiseen Samik-juhtavoimalla toimivaan] Blogistaniin ilmaantumisen välinen ajanjakso. Juhlan kunniaksi sopii tehdä linkkilahjoituksia sopivaksi katsomallaan määrällä [vielä ensi viikollakin ehtii, jos linkkientarkistuspäivä osuu sillä viisiin pahasti].

Näin uuden toimintavuoden alkaessa on syytä hieman visioida Vaanilan tavoitteita toiselle Blogistanvuodelle:

- Säännöllinen päivitysrytmi [= nykyelämäntilanteessa 3-5 turinaa viikossa]
- Vilpitön halu virittää kuva-asiat kuntoon [Misse kärkituotteena lanseerauksessa]
- Kasvattaa näkyvyyttä ihan joka paikassa [etenkin muiden kommenttipalstoilla]
- Lisätä angstibloggausta, koska kunnon ruutia on niin ihana itsekin lukea [että oli makeaa manausta viimeksi tässä].

Ja loppuun hieman Product Replacementtia täältä Vaanilan vaatimattomasta sivupaneelisuunnasta.

Olen yllättänyt itseni [jopa monta kertaa päivässä] lukemasta ahkerasti päivittävää ja hersyvän semi-ironisihmisläheisesti pulputtavaa Muistijälkeä, mars luettuihin siitä! Samoin Kaura on valloittanut Vaanilan paatuneen sydämen monipuolisella aihepiirillään ja lämpimän suorasukaisella tyylillään. Nostetaanpas hieman ylemmäs sieltä tarkkailuluokalta.

Surullisen julkeat eläimet täytyy liittää silmäiltäviin [jos kerta Sellistikin on koukussa]. Sellistihän ei ole koskaan väärässä [eihän, jätkät? Jätkät? Ei edes Liisankadun Pikkolon maitokaapissa?].

Tirkistelyssä on jo hetki sitten havainnoitu muutos, kun ent. Usmis esiintyy nyt uudella nimellä Karmakamari [melkoisen oiva nimi]. Veivi pompsahtaa myös tirkistelyn puolelle [sais veivaa useammin].

Tarkkailusta on pakko pudottaa Puimakone. Päiväämättömyys aiheuttaa meillä ihan selkeää ahdistusta. Uutena ilmentymänä tarkkailuun Vuokratontilla [en pamauta]. Ja kun tuo Ryydykeperhekunta parantaa lastujensa ääressä nikottelua kuin sikaniska juoksuaan, pakkohan sitä on tarkkailla.