perjantaina, huhtikuuta 29, 2005

Viiden [5] pisteen tsekkilista

- Misse hoidossa [iku, iku, iku!!!]
- Muori tankattu eväillä ja sijaishoitokäynnit sovittu [lepo, lepo, lepo]
- matkalaukku pakattu [turbo, mega, puuh]
- kaikki laturit ladattu [1, 2, 3]
- Visan [ei Kopu... Äh, tai siis kyllä uutuuttaan hohtava ukkomies Kopukin lie mitä parhaassa muistissa] tunnusluku tatuoituna ... jaa, en taida kertoakaan minne. Automaatille tietty voi kertyä hieman jonoa, kun pyydän Resurssia tarkistamaan mikä se oli...

Vaanila kuittaa nyt lomaselle. Jotta interaktio osaltamme jatkuisi loitommalla ollessakin, pistän täten pystyyn [öyh] ihan simppelin kilipailun [kaikkien niiden mahottomien hohtogaalailujen vastapainoksi - trendikästä, eikö?]. Osallistua saa kaikki ja monta kertaa, mitään ei voita, ei häviäkään, mutta saattaa tulla mainituksi taas sitten, kun kömmin takaisin Blogistanin kotikatveelle
[linkillä, paitsi Sun äitis, ellei se siks jo saa blogiaki pystyyn.]

Kysymys kuuluttaa:
Vaanila lähtee lomaselle erääseen Euroopan kaupunkiin. Mihin?

Viiden [5] pisteen vihje: Kaupunki ei ole maansa pääkaupunki. Se ei myöskään ole Tampere [vaikka Nääsville onkin nyt kovin pop ja very hot].

Vastaukset Kuuluttajan kommenttiosastolle [tai mille hyvänsä megafoniskabalaisten kommenttikulmasohvalle – kas näin se kommentointistatus pysyy virkeänä, vaikka itse olisikin estoinen eikä ymmärtäisi edes tangenttejakaan]. Koita nyt olla Kuulis [kuten eräät niin kotoisesti sanovat – assosioi meillä pahan kerran Reino aamutohveleihin, niihin soljellisiin, mutta emme anna sen häiritä fanitusta] pelaamatta sitä Blogger äkkikuolaamarulettia sillä aikaa.

Lisää vihjehiä saattaa ropista matkan varrelta, jos joku nettikioski osuu sopivasti kohdalle. Kannattaa muuten mainita vastauksessaan miten monen pisteen vihjeellä on liikkeellä. Helpottaa linkitystarvontaa täällä päässä [sit joskus].

MeaWhile - Stimuloikaa toisianne. Ja wiettäkää wiehättäwää wappua – niin ME-kin!

p.s. Tuli se kuukauden kävijäenkka sittenkin tuuttiin, hirmuinen loppukiri! Kiitos massaliikehdintää aiheuttaville linkuttajille Turisti, BlogiSanomat ja Megafoni.