sunnuntaina, joulukuuta 11, 2005

Rondella - wtf?

Voisiko joku toveriblogisti ystävällisesti käyttää kauppojen sunnuntaiaukiolon kaikkien hyödyksi, marssia johonkin kukkataloon ja ottaa selville mikä halvatun ihmepesä on rondella? Joulukukkasia myydään nyt sellaisissa, minusta päällisin puolin [kuvasta päätellen] suht normaaleilta kukkapurkeilta näyttävissä astioissa. Kun ei Guuggelikaan ihme kyllä osaa auttaa, tarjoaa vaan pieniä, pyöreitä kotitalousmyllyjä [joiden olemassaolosta en niistäkään tiennyt, kotitalouspyllyt sen sijaan ovat tutumpia].

Tiedä vaikka Vaanilassakin jo olisi rondella, kun kaapin päällä kököttää 2-vanainen amaryllis? Rondellassa? Antakaa armoa. Hortonomit herätys!

1 Comments:

At lauantaina, joulukuuta 20, 2008 7:15:00 ip., Anonymous Anonyymi said...

Asiaa tutkineena (aivan yhtä ahdistuneena) päädyin päätelmissäni siihen, että rondella on se ties minkä värinen paperi, joka on kietaistu ruukun ympärille. Ainakin jokin pakkaustarvikefirma myy ammattilaisille halkaisijaltaan 48 ja 65 senttisiä rondelloja mm. väreissä kulta, punainen, sininen ym.ym...
Mutta angsti tuli kun ihmettelin, minkä hiton takia yhtäkkiä on hortonomien sanavarastosta kaivettu muoti-ilmaukseksi ko. sana. Tavallisen sukankuluttajan hämmentämistäkö? Ja voi sitten briljeerata kateelliselle naapurille, jolla on ainoastaan joku hikinen hyasintti pärekorissa, että meilläpä on kasassa Amaryllikset sateenkaaren kaikissa väreissä säteilevissä rondelloissa. Ai, niin, jossain Ideaparkinkataloogissa mainostettiin mm. Sypressejäkin rondelloissa. Että näin.

 

Lähetä kommentti

<< Home