sunnuntaina, marraskuuta 20, 2005

Huulet huokaa pikaruokaa

Nyt kannattaa tutustua Lidlin uusiin 0,99 e Aasia-maustekastikkeisiin; curry, mango, sweet&sour ja chili. Vaanilassa korkattiin tänä viikonloppuna curry. Silloin, kun erityisen professionaalinen ja monimutkainen kapustan varressa kieppuminen ei houkuttele, ovat maustekastikkeet oiva tapa loihtia hyvinkin maistuvaa pikaruokaa. Kas näin!

Ruskistetaan paketti kotkosuikaleita öljyssä. Lisätään kaksi pulloa currysoosia. Pöhinää. Lätkäistään sekaan pussillinen Finn Wok – pakastevihannessuikaleita ja purkillinen bambusäilykettä. Annetaan hautua noin puoli tuntia. Keitetään kaveriksi padallinen riisiä. Syödään.

Viinisuositus: Tcherga (iloisen raidallinen anorektinen pullo), Bulgaria, 7,49 e. Viini antaa curryn lyödä lämpöisesti läpi pysytellen matalana, mutta makoisana taustalla. Seurusteluviininä tätä ei juo Erkkikään, mutta sopivan mausteisessa seurassa tämä cabernet sauvignon & rubin rypälemehu on ihan kelpo kamaa.