keskiviikkona, helmikuuta 01, 2006

Kulturellia asustusta

Tulin yllätetyksi lähes housut kintuissa, kun ranskanhaastaja yön synkkinä tunteina iski. Jouduin ymmärrettävästi lykkäämään haasteeseen vastaamista, kunnes olin hankkiutunut säädyllisempiin asusuhteisiin.

Sään ja kulttuurin [tai lähinnä juuri nyt sen puutteen] vaikutuksista en tiedä, mutta toista viikkoa kurittavan bronkiitin stailaamaalta ehtootyylittömyyteni vahvasti vaikuttaa.

Jalassa on kummitädin toista vuosikymmentä sitten ikuisesti kestävästä punaisesta villalangasta kutasemat villasukat. Villasukan varren yläpuolella pilkottaa viiden sentin pätkä paljasta säärtä ja loppu alaruho siitä ylöspäin on verhottu Tarjoustalo-tyyppisiin harmaisiin collegehousuihin, joissa on mustat vauhtiviirut sivuilla. Ylävartalo on armollisesti peitelty joulupukin tuomaan mukavan väljään siniseen Ihaa t-paitaan. Koko niiskuttava komeus on sijoitettu mukavasti tyynyillä pönkitettynä sohvan pieluksille ja päälle huitaistu punainen fleecepeite, lämmin läppäri ja vaihtelevasti [näppäimillä tassuttelevat] 0-2 kissapetoa.

Käden ulottuvilla sohvapöydällä on mukillinen kuumaa viinimarjadrinksua, Carmolis-yskänkaramelleja, nuhatippoja, C-vitamiiniporejuomaa, limaa irrottavaa yskänlääkettä, nenäliinoja, tervavoidetta, kaukosäätimet, tv-ohjelma, uusin Image ja Se Lukematon Kirja.

Onneksi tämä ei ollut haastattelu. Äänikin kun on mennyt menojaan. Ei kestä haastella.

6 Comments:

At keskiviikkona, helmikuuta 01, 2006 11:53:00 ip., Anonymous Anonyymi said...

Ihaa-paita kuulostaa ihanalta. :)

Myötätuntoni flunssan saapuessa (kutsumattomaksi) vieraaksi. Pikaista paranemista Pegiltä!

 
At torstaina, helmikuuta 02, 2006 2:08:00 ap., Blogger sea said...

Nyt saat lukea, vaikka koko kirjan kerralla. ;)

 
At torstaina, helmikuuta 02, 2006 4:51:00 ip., Blogger Maurelita said...

Pikaista paranemista ! Tervavoide kuullostaa ihanan eksoottiselta... mmm.

*parantavia taikasäteitä*

 
At torstaina, helmikuuta 02, 2006 6:00:00 ip., Blogger Kaura said...

Pikaista paranemista myös minulta, pikku flunssapotilaalta! (UAAAHH, ei enää flunssia!!!!! Onneksi tälleen tekstuaalisesti voi huutaa, kun livenä ei tulis kuin pihinää.)

 
At torstaina, helmikuuta 02, 2006 11:01:00 ip., Blogger ainailona said...

Kiitos paranematabseista, luomet liikkuu jo;)

Ei lunssassa ehdi lukea koko kirjaa kerralla, kun nukahtelee koko ajan kesken.

Tervavoide on ihanaa levittää esim. rintakehälle ja nenään, kun on röörit tukossa. Ostin sen jostain pohjoisen jänkhältä kerran. Tekee mukavan lievittävän lämpimänkihelmöivän olotilan. Sitä ei [hajun takia] valitettavasti vaan oikein voi käyttää muulloin kuin kotona ollessa.

 
At perjantaina, helmikuuta 03, 2006 12:14:00 ap., Anonymous Anonyymi said...

Lukuhalut voivat tosiaan flunssassa mennä miinuksen puolelle. Itse olen joskus saanut lohtua DVD-leffojen katsomisesta läppärin kanssa.

 

Lähetä kommentti

<< Home