perjantaina, huhtikuuta 21, 2006

Jos metsään haluat

Urbaanilegendaa [tarina on tosi, katsoja elää!]

Kotimme parvekkeelta näkyy vilkkaasti liikennöity tie ja sen toisella puolella rämettynyt, tiheä metsikkö, jossa ei ole tällä kohdin silmin havaittavia, houkuttelevia luontopolkuja. Eräänä aamuna [08.00 Deacon Sharpe] siististi [sivilisaatioasuun] pukeutunut mies jolkotteli kiireisen oloisena tuon vilkkaasti liikennöidyn tien pientareelle melko oudossa kulmassa ylitykseen nähden. Kytättyään sivuilleen vilkuillen ensin aikansa sopivaa hetkeä kamikazesyöksylle tien yli, hän sen tehtyään paineli suorasukaisella tarmolla vastapuolella rehottavan pöpelikön uumeniin. Näreet vaan heilahtelivat ja oksat raksahtelivat jalkojen alla, kun hän rymisteli menemään syvemmälle pöheikköön. Muutaman mättähän päästä hän heitti palttoonsa puun oksalle ja kyykistyi. Rivakka plieeee.

Paska juttu, mikä lie työmatkarotavirustapaus, sitä on liikkeellä. Kyllä se vaan urbaanikin ihminen keinot keksii, kun hätä on suurin. Ruikkuriukuperinne rules!
---
Disclaimer: Katsoja ei käyttänyt tähystysvälineitä eikä muutakaan elektroniikkaa happeningin havainnointiin, sattuipa vaan paimentamaan kissojaan juuri samalla hetkellä parvekkeella. Tapahtuman kulku oli metsän suojasta huolimatta esteettä nähtävissä. Kuvia ei otettu. Äänet hukkuivat liikenteen meluun. Sympatiaa tunnettiin kovastikin.

3 Comments:

At perjantaina, huhtikuuta 21, 2006 10:02:00 ip., Anonymous Anonyymi said...

Voi varjele! Olikohan vatsatautitapaus, mielitautitapaus, vai jonkinlainen perversio. ;)

 
At perjantaina, huhtikuuta 21, 2006 10:17:00 ip., Blogger Ana said...

On mullaki nuorempana ollut kerran aika karmee krapula (1983 heinäkuu, muistaakseni) ja... no niin, mut sinne ei kyllä nähny kenenkään parvekkeelta.

 
At lauantaina, huhtikuuta 22, 2006 1:16:00 ap., Blogger ainailona said...

Peggy: Oli tapaus tai pr-verso. Kehtaavatkin vielä koiranpaskasta urputtaa.

Z: On niitä itse kullakin ollu kaikenlaisia vetoja ja lentoja. Menevälle sattuu! Ehkä tämä tapaus herätti jotain alitajunnassa uinuvia vanhoja [varmaan vähintään 1989 huhtikuulle ajoittuneita] hämärähäkkimuistoja.

 

Lähetä kommentti

<< Home