torstaina, huhtikuuta 13, 2006

Pääsiäinen vs. Joulu

Minusta pääsiäinen on vuoden odotetuin tauko työstä [noin niinku palkallisten vapaiden osalta]. Joulu on vaan herkistelyä, pakkotahtista harjoittelua pääsiäiseen. Silti joulusta tehdään aina suurempi numero. Oikeutettua epistä; sinne se huomio pitääkin kohdistaa, jotta ihmiset voivat sitten mukavimmissa sääoloissa nauttia stressittömämmin mämmin ja pääsiäisen.

Pääsiäisenä on vapaata aina vähintään pe-ma ajoittuen juuri pe-ma. Joulu voi osua vaikka mihin päivään. Ihannetilanteessa [jouluaatto ke] nettoaa sen pidemmän vapaan, mutta ei se osu kohdalle joka vuosi. Pääsiäinen se vaan osuu. Sopii, käy, jippii.

Asetelma-aihiomme. Missellä se hanska heilahtaa näköjään heikkolaatuisemmankin ruohon keskellä lymyilevää tipua kohti. Tipu oli silmät tapillaan jo tullessaan.


Hyvää ja iloista kaikille;)

4 Comments:

At torstaina, huhtikuuta 13, 2006 1:36:00 ap., Anonymous Anonyymi said...

Minullekin pääsiäinen on aina ollut iso juhla. Kyllähän joulukin tietysti, mutta pääsiäinen on jotenkin.. vähemmän materialistinen, itselleni henkisempi ja rauhallisempi juhla. Ja pashaa nyt tietysti söisi vaikka aina.. ;)

 
At torstaina, huhtikuuta 13, 2006 11:31:00 ap., Blogger sea said...

Iiiiihana kuva! Kerrassaan söpö. :)
Meikä raukka taitaa jäädä ilman pashaa tänä vuonna. :(

 
At lauantaina, huhtikuuta 15, 2006 12:20:00 ap., Anonymous Anonyymi said...

Olen ehdottanut että joulusta tehtäisiin siirtyvä juhlapyhä, niin että jos lottoarvonnan numeroiden summa + 1 on jaollinen yhdeksällä, niin joulu olisi yhtä monen päivän päästä, kuin summa -1 jaettuna yhdeksällä, paitsi jos keskusta on hallituksessa, jolloin ei ole mitään syytä juhlaan.

Tällä voitaisiin päästä jouluhässäköinnistä, kun se voisi olla melkoin koska vain.

 
At torstaina, huhtikuuta 20, 2006 1:46:00 ap., Blogger ainailona said...

Kiitos kommenteista Peggy, Sea ja itse Jäppinen [meillä nyt laahaa tää ystävällisyys vähän peeärässä, tervetuloa vaan sohvankuluttajaksi Jäpikälle].

Random joulu tuntuu kyllä hieman pelottavalta... koristeiden puolesta meillä kyllä oltais aina valmiina. Siinä ne edelleen lojuu.

 

Lähetä kommentti

<< Home