tiistaina, toukokuuta 23, 2006

Ei hyvältä näytä

Ilmatieteenlaitos ei ole nyt kovin suuressa suosiossa Vaanilassa. Pitkästä [vapaasta] viikonlopusta näyttää tulevan ennusteiden mukaan veemäisen vetinen. Kele, taimet istutetaan, vaikka tulisi kuolema ja susihukka!

Helsingin kaupungin tietyöorganisaatio [if any?] ei liioin ansaitse puoltoääniä aamunavauksestaan. Töröttelin yli puoli tuntia Helsinkiin johtavalla päätiellä todistaakseni pullonkaulapäässä valoristeyksessä olevaa Lemminkäisen [miten voi näin ristiriitaisia tunteita aiheuttavan yrityksen nimi OLLA LemminKäinen?] epämääräistä kaatosateessa sikiävää tietyörupeamaa, joka sulki kahden kaistan liikenteen kolmesta.

Oi, että olinkin motivoitunut ja empatiaa täynnä päästyäni vihdoin 45 minuutin päästä armaaseen työpisteeseeni. Onneksi työyhteisö kumisi tyhjyyttään ja enempiä uhreja ei tullut.

Over and out for a while, I think. Neulokaa ja nauttikaa.

6 Comments:

At keskiviikkona, toukokuuta 24, 2006 8:28:00 ap., Anonymous Anonyymi said...

Eipähän tarvitse pelätä taimiston kuivumista, ja kasvuunlähtö varma. Vieno kehoitus: rapsi juuripaakun reunoja hellästi auki juurtumisen nopeuttamiseksi. TV-souveissa tää tehdään niin väärin kuin olla ja voi, ainakin 50-luvun näkökulmasta.

 
At torstaina, toukokuuta 25, 2006 12:50:00 ap., Blogger ainailona said...

JP: Kiitos vinkistä;) Pyrin toimimaan hortonomisesti "bona fide". 50-luvun näkökulma meiltä tosin puuttuu.

Kunhan Resu ensin myllää sen pläntin.... krooh... Irving peliin?

 
At torstaina, toukokuuta 25, 2006 9:03:00 ap., Anonymous Anonyymi said...

Ounastelinkin R:n olevan hankkeen ratkaiseva salainen asessori... se näkökulmani on oikeastaan 30-luvun kun sattuu kauppapuutarhaperinteet suvussa olemaan. Pääasia että net kasvit saavat rakastavan kohtelun; sama motivointi pätee resuihinkin. Joskus pitää vähän kovistella tai kurmoottaa, että kasvavat suoraan.

 
At perjantaina, toukokuuta 26, 2006 12:32:00 ip., Blogger Maurelita said...

Hei laitoin juuri lohdullista perinnetietoa helatorstaiviikon säästä omaan blogiini...

Lohduttaudutaan miten voidaan, kuten täkäläiset sanovat !

=)

 
At sunnuntaina, toukokuuta 28, 2006 9:15:00 ip., Blogger ainailona said...

JP: Vai että oikein kauppapuutarhurisukua! Huispaus. Nöyrä viljelyharjoittelija edelleenkin kuolaa kasvattavien mkommenttien toivossa;))

 
At sunnuntaina, toukokuuta 28, 2006 9:18:00 ip., Blogger ainailona said...

Maurelita: Kiitos, lohduttaa. Ilmojen mukaan ei voi elämäänsä suunnitella vaan on mentävä, kun menojalkaa vipattaa ja tilaisuus muuten tarjoutuu.

 

Lähetä kommentti

<< Home