torstaina, toukokuuta 25, 2006

Ken Lordi?

Kyllä on köykäistä [musaan nähden] virtuaalikäpälien ulottuvilla oleva Lordin mainoskama. Tarvitsisin nimittäin nyt ehdottomasti [ja pian] Lordi kirjanmerkin tai edes sarjan kauhistuttavia postikortteja [joista voisin paskarrella kirjanmerkin].

Mutta Virallisessa Nettikaupassaan myydään vain asessoreja, julisteita, paitoja ja kauppakasseja. Klikatkaahan kauppaan kaikki, jos ne vaikka hoksais täältä hönkivän asiakaspalautteen ja ehkäpä virittäisivät sinne puotiinkin mahdollisuuden lähestyä kauppaa suoraan sieltä saitilta. Ei nyt ihan CEOlle viittis meilaa yhdestä kirjanmerkistä, sillä lie tähdellisempääkin puuhaa nyt. Yllyttääkö tämä postikortti-kirjanmerkkipiratismiin, mitä? Ministeri Saarela [ent. Karpela]? Anyone?

Nyt hopi, hopi Lordit myymään ajoissa oikeudet Ken & AwaBarbie MonsterLordeille, ensi joulun ehdottomille hittituotteille! Jouluhan on [joka vuosi] jo tuota pikaa taas ovella. Myyntisloggitkin ovat ihan puhtaan valkeat: Kerää koko yhtye [= x 5 monsterlelua]. Business case?

___
Ai niin, meidän piti mennä mökille. Kissaaaat? Resuuuuuu.... aaamuuu... ammuu...

4 Comments:

At torstaina, toukokuuta 25, 2006 12:53:00 ap., Blogger kervå said...

"Mutta Virallisessa Nettikaupassaan myydään vain asessoreja, "

Liittyykö tämä jotenkin muinaiseen suomifilmiklassikkoon Asessorin Naishuolet?

 
At torstaina, toukokuuta 25, 2006 1:01:00 ap., Blogger ainailona said...

Kervå: Missään muussa kuin mainitsemassasi yhteydessä en ennen euroveisuuvoitosta aiheutuneita tiedonhakuja ole törmännyt [*pang*] asessoreihin.

Nyt ne monsterit myy niitä, mosterin oikeesti! Tää täytyy olla asessorismia. Joku boikotti tai veto-omus olisi kai paikallaan? Kai me nyt kulttikansalaisia sentään ollaan.

 
At lauantaina, toukokuuta 27, 2006 8:41:00 ip., Anonymous Anonyymi said...

Kuka ja mikä Lordi? Bo(

http://polgara.vuodatus.net

 
At sunnuntaina, toukokuuta 28, 2006 9:21:00 ip., Blogger ainailona said...

Ano-Polgara: Niinpä, kukaan ei tiedä, että kuka ja mikä.

 

Lähetä kommentti

<< Home