torstaina, kesäkuuta 15, 2006

Jotain outoa?

Olen tässä jo jonkin aikaa ihmetellyt, että miten tämä kesä nyt tulla pluiskahti kimppuun ikään kuin puun takaa ja miksi ei telkkarista tule yhtään mitään lomaan taluttavaa katsottavaa [jalkapalloa EI – vieläkään - lasketa]?

Simmää sen hokasin! Tänä vuonna ei ole Suurta Seikkailua. Tämäkin päätelmä pitää tehdä ihan itse omassa empiirisessä pääppösessään, koska Maikkarin netti ei siinä avusta, jotta miksi ei ole?

Loppuivatko maastamme tavikset vai tanssittiinko rahat tähtien kanssa sentin sumuksi?

6 Comments:

At torstaina, kesäkuuta 15, 2006 12:17:00 ap., Anonymous Anonyymi said...

Itse olen sortunut tölläämään Sinkkuelämän uusintoja(kin). Muuten olet kyllä mielestäni harvinaisen oikeassa - taas kerran. Töllöttimen tarjonta ON syvältä ja poikittain. Ensi viikonloppuna tosin taitaa tulla Clint Eastwood-leffa. Me Siipan kanssa pidetään niistä. :)

 
At torstaina, kesäkuuta 15, 2006 1:18:00 ip., Anonymous Anonyymi said...

Ehei, Maikkari päätti sijoittaa nekin rahat uuteen ohjelmaan: Survival Game in Malmi. Alustavasti ohjelmaan valitut ovat tosi taviksia taaperoita, ekonomeja, pitsiniskoja, nyhvääjiä, joille eka iltana annetaan 5 euroa ja saavat matkustaa juoppiksella Malmille. Ennen aamukuutta on: tavattava yksi vanha malmilainen ja vittuiltava sille saamatta turpiin, tavattava mukava, avulias vähemmistökansalaisuuden edustaja, haettava pimeä pullo (muista 5 egeä), hoidettava itselleen yösija (lämmin, sisätiloissa), saatava rahaa (ei omaa) 20 euroa. Tapaaminen seuraavana aamuna klo 6 ja missanneet teloitetaan. Seuraavan osan tapahtumista myöhemmin. Paljon jännempää kuin Selviytyjät ,>

 
At torstaina, kesäkuuta 15, 2006 11:37:00 ip., Anonymous Anonyymi said...

Minulla on jäänyt päälle 4400. Se onkin melkein ainut, mitä seuraan, jos muistan sitäkään. Todella tyhjää kolisee televisio.

 
At perjantaina, kesäkuuta 16, 2006 12:43:00 ap., Blogger ainailona said...

Peggy: Jaa Eastwoodia, täytyykin tähystellä ohjelmistoa. Eastwood on MUN ehdoton suosikki!!

Mökkitelkkarin kanavavalinnoissa VOI Clinttura helposti jäädä urheilun jyräämäksi, riippuu kanavasta, ylet näkyy liian hyvin.

Ainahan voi yrittää perusteellista esityötä [saunota, ruoki, naukuta, petaa houkutteleva peti ja piip - kas hän uinahtaa -tyypinen lähestymä] mahdollistaakseen "Ai, mitä nukahdiksä" -tyyppisen elokuvaillan vain ja ainoastaan Clintin kanssa;))

 
At perjantaina, kesäkuuta 16, 2006 12:45:00 ap., Blogger ainailona said...

Polgara: Ei tässä mitään televisiota tarvita. Tämänhän voi kokea kuka tahansa tavis käymällä Malmilla;) Jokainen videoikoon omat kammosarjansa...jos pystyy.

 
At perjantaina, kesäkuuta 16, 2006 12:47:00 ap., Blogger ainailona said...

Outi: Onneksi on muita virikkeitä, karvaisia;))

 

Lähetä kommentti

<< Home