perjantaina, kesäkuuta 02, 2006

Käämit vol.3 – silkkaa paskaa!


Vaanila 2.6.2006 Teksti: ainailona, kuva: Resurssi


Vaanilan huolella hellityt, pahaa aavistamattomat siemennykset ovat jälleen joutuneet erityisenkin yksisilmäisen ilkivallan kohteeksi. Koristekurpitsan kehitystä uhkaavat traagiset tapahtumat saivat alkunsa eräänä hämärtyvänä iltana.

Kesken leppoisien iltatoimien talon emäntä kuuli parvekkeelta ylimääräisiä ääniä. Hiipiessään tarkistamaan tilannetta hän havaitsi, että jo muissakin yhteyksissä otsikoihin noussut muovinen pesuvati oli näemmä atraktiivisuutensa vuoksi jälleen tihutyön kohteena. Hämärässä erottui niukin nau-kin vadissa askarteleva korvat luimussa päkistelevä karvainen hahmo. Päkistelyn seurauksena kakkakikkare oli juuri putoamaisillaan olennon aineenvaihduntajärjestelmästä kurpitsansiemenen päälle tarkoituksenaan todennäköisin syin tulla peitellyksi multaan ja siten tuhota orastava kasvuhakuisuus.

Tilanne oli niin yllättävä, että emäntä joutui turvautumaan voimasanoihin akuutimman jännitteen laukaisemiseksi. Karvainen hahmo hämmentyi toimiaan kohdanneesta kovistelusta ja pakeni nelistäen paikalta. Aihetodisteeksi jäi jätös, jonka nopea eliminointi kasvualustasta saattoi pelastaa viattoman siemenen elämän. Luotettavista lähteistä saamamme tiedon mukaan kasveja on syytä lannoittaa vasta siinä vaiheessa, kun jotain vihreää on näkyvissä.

Epäilty saatiin pian tuntomerkkien perusteella kiinni. Pidätettäessä epäilty osoitti raivoisaa vastarintaa. Kuulusteluissa täyttä ihmisymmärrystä vailla olevaksi todettu epäilty määrättiin tutkintahoitoon ja häneltä evättiin parvekeulkoilu toistaiseksi. Putkaan tutustumisen yhteydessä käytiin erityisen huolella läpi vessojen sijainti. Epäillyn välinpitämättömän suhtautumisen takia saattaa olla tarpeen tehostaa rangaistusta häkkituomiolla.


NIMBY - Kitke terrorismi! Allekirjoita vetoomus.

__

Edit: Kas lauvantain puolelle luipsahti: Pientä laittoa Vaanilan sivupaneeliin. Huomasin, että osittain lukutottumukseni ovat täysin jämähtäneet hyväksi havaituille urille, osittain täysin uudistuneet. Hyvä mix. Revin siitä.

___

Edit 2: Tämän jutun otsikolla ei ole mitään tekemistä näiden tuunausliikkeiden kanssa.

10 Comments:

At perjantaina, kesäkuuta 02, 2006 11:17:00 ip., Anonymous Anonyymi said...

Ruumiinrakenteeltaan pulska ja muodoltaan musta, mahdollisesti ulkomaalainen, epäilty on tavattessa heti kiinniotettava ja tuomittava tutkintavankeuteen. Häntä syytetään sekä ruukkuruusun kaikkien nuppujen poikkikatki järsimisestä sekä täydellisestä ymmärtämättömyydestä sen suhteen, ettei orvokkiamppeli ole keinu.

Taimet ja köynnös sen sijan ovat saaneet olla rauhassa.

 
At lauantaina, kesäkuuta 03, 2006 12:28:00 ap., Anonymous Anonyymi said...

Aikamoinen kissailkimys. :) Kasviparka. Toisaalta, ehkä kisu vain yritti auttaa lannoittamalla, tietämättä ajankohtaa liian aikaiseksi.

 
At lauantaina, kesäkuuta 03, 2006 6:23:00 ap., Anonymous Anonyymi said...

haar haar haar. On se hyvä, että edes jokin tänäkin aamuna naurattaa. Voi Misse minkä teit! Ainailona: laula vaan, että mä taimi olen sun tarhassas ja varten taivasta luotu...

Kollonaurua kolmannella...

 
At lauantaina, kesäkuuta 03, 2006 3:45:00 ip., Blogger Ana said...

Kisut, nuo äidin pikkuapulaiset!

 
At lauantaina, kesäkuuta 03, 2006 7:21:00 ip., Anonymous Anonyymi said...

Vincent laatii juuri adressia kissan vapauttamiseksi ja heti ja välittömästi! *kissauhkaus* Meillä lähes kaikki vihreä on saanut olla tähän asti rauhassa (koputan puuta). Sen sijaan laatikot, pahvilaatikot, joissa on esim. sanomalehtipaperia ovat erinomaisen mielenkiintoisia ja varsin käypäisiä mm. revittäviksi. Silti, meikäläistäkin vähän naurattaa *räkätystä*!

 
At sunnuntaina, kesäkuuta 04, 2006 1:46:00 ap., Blogger ainailona said...

Veera: Kuulostaa vaaralliselta rikolliselta! Meillä taas amppelit ovat saaneet keinua rauhassa [liian ylhäällä]. Kaikki missä on multaa saa kyytiä, vaikka sirottelin jo huushollin sitrushedelmien kuoretkin pitkin ja poikin. Petoja!

 
At sunnuntaina, kesäkuuta 04, 2006 1:49:00 ap., Blogger ainailona said...

Peggy: Misse tapaa sontia möksällä peltoon. Yritti kai samaa kotioloissa. Tuo Nysse kun on niin tehokas vessankäyttäjä, että sen jäljiltä samaan vatiin harva kykenee....

 
At maanantaina, kesäkuuta 05, 2006 10:34:00 ip., Blogger ainailona said...

Satujatar, Z ja Polgara: Se parhaiten nauraa joka viimeksi nauraa;))

 
At tiistaina, kesäkuuta 06, 2006 4:08:00 ip., Anonymous Anonyymi said...

:D Muovivadeilla on vetovoimaa ja kun siihen lisätään kasvusto. Voi voi. Enpä ehkä uskaltaisi yrittää samanlaista kasvatusta meillä. :)

Outi
outip.vuodatus.net

 
At keskiviikkona, kesäkuuta 07, 2006 1:38:00 ap., Blogger ainailona said...

Outi: Ihmeellisiä ovat vadit! Meillä järsitään jopa olutbrikat, vaikka ei oo muovia eikä multaa.

 

Lähetä kommentti

<< Home