perjantaina, heinäkuuta 07, 2006

Karvoihin katsominen

Kategoria: Hair[mikä sen cutin vastakohta on enklanniksi?]

Hiirenhäntäni yltää jälleen ponnarille, jippii! Ei se mikään järisyttävä tuulessa hulmuava poninhännys ole, mutta napakalla donitsilla mahdollista nykäistä irti niskasta. Kasvua tapahtuu siis muuallakin kuin ympärysmitassa.

Järjestimme tapahtuman kunniaksi ”Pisin hiukseksi laskematon korsi” -skaban. Misse voitti viiksen mitalla. 12 cm näytti mittatikku. Nyssen tuntosarvi jäi vaatimattomaan kasvavan katin seitsemään [7] senttiin.

Resurssi ei päässyt edes loppupeleihin, millin lomaa enteilevä sänki nenän alla ei anna aihetta. Ehtoisan emännänkin *sänki* oli pidempi;)

Mitenköhän ne muut misut?

7 Comments:

At perjantaina, heinäkuuta 07, 2006 12:49:00 ap., Blogger sea said...

Uncut tietty! ;P
Täällä vaan värjättiin karvoja.

 
At perjantaina, heinäkuuta 07, 2006 12:59:00 ap., Blogger ainailona said...

Sea: Jaa, tää on sit kai hair uncut [äännetään hai, runkut] polkka;)

 
At perjantaina, heinäkuuta 07, 2006 1:28:00 ap., Blogger sea said...

Tai si unhair cut tai uncut hair tai jotain. :D

 
At perjantaina, heinäkuuta 07, 2006 3:44:00 ap., Anonymous Anonyymi said...

Hiusten pituus on aika ongelmallinen juttu. Joskus sitä ajattelee lyhyen olevan helppo, mutta ehkä sittenkin helpoin on se pituus, jossa tukan saa kiinni.. Näin ajattelen ainakin itse, tällä hetkellä. Pysyvät kampaajatkin leivänsyrjässä, koska tässä asiassa tuppaan aina muuttamaan mieltäni.

Vai on sinullakin siellä ultalyhyttä hiuslookia suosiva mies. Sama täällä. :) Kerran ehdotin, että tekisin sinead o'connorit ja ajaisin siilin minäkin (kyllä, olin oikeasti valmis siihen), ja mies melkein kiipeili seinille säikähdyksestä.

 
At perjantaina, heinäkuuta 07, 2006 7:59:00 ap., Anonymous Anonyymi said...

Minä kasvatan pitkää karvaa, jonka meillä asuva mies katkoo säännöllisen epäsäännöllisesti. Hän taas tahtoo minun ajelevan itselleen keesin, noh, mikäs siinä, siistihän sekin on.

Meillä asuva mies löytää säännöllisesti lautaseltaan tai kidastaan jonkun minun karvoistani. Vaikka miten laittaisin hiukset kiinni ruokaa tehdessäni, aina merkkaan hänen annoksensa yhdellä kurkunpäänkutittelijalla...

 
At tiistaina, heinäkuuta 11, 2006 12:29:00 ap., Blogger ainailona said...

Peggy: Mitä lyhythiuksisempi mies, sen hulmuavampia kutreja tuo toivoo kumppanilleen. Empiiristä elämystä tämä;)

 
At tiistaina, heinäkuuta 11, 2006 12:32:00 ap., Blogger ainailona said...

Satujatar: Meillä löytyy lautasilta [ja joka paikasta muualtakin] enimmäkseen kisaankarvaa. Sitä todella on liikkeellä...

Hiuksista tulee kommenttia vain suihkion lattiakaivon tyhjennyksen yhteydessä [selkeä miesten työ]. Sielläkin suurin osa [lie] kissankarvaa;)

 

Lähetä kommentti

<< Home