torstaina, heinäkuuta 13, 2006

Käynnistä-valikko, Resurssienhallinta

Penthouse kaipaisi kipeästi perusteellista Elmantamista, jotta tänne voisi edes kuvitella päästävänsä kissanhoitolomittajan [yhdistetty kurpitsanpölyttäjä, köynnösten kastelija ja varkaiden tainnuttaja – näppärä malli sinänsä] ilman pölyallergia-altistumaoptiota. Mutta kun aina vaan on niin kuuma, että ei kotityöt kerta kaikkiaan maistu!

Kissa-asujaimiston pyynnöstä toki vessansa saatiin pestyä. Onkohan Kloritessa jotain kissanminttuyhdistettä, kun kumpikin aina haluaa kieriskellä siinä tyhjässä kaukalossa pesun jälkeen? Nytkin syntyi melkoinen käpälärysy altaan ääressä, jotta kumpi sinne loikkaa ekana.

Omaishoitajatrackilla on myös melkoista säätöä ilmassa. Varmista sitä ja tarkista tätä, muista ja huolehdi sellaisistakin asioista, mistä et ole kuullutkaan. Turvaa selusta, laadi varavaravarajärjestelmät. Torju kaikki omien suunnitelmiesi kanssa ristiriitaiset kohtuuttomat ehdotukset määrätietoisesti.

Lisäksi näyttää siltä, että Resurssin hallinnassa on ilmeisesti joku bugi tai ylivuoto [ettei vaan olisi taulut täynnä]. Se vaan vonkaa eikä ollenkaan innostu imurointiansaintaperustaisesta lähestymisestä matkalla ylikuumenneeseen makuusiivekkääseen. Ottaisit Ollista mallia, nih!

Niinpä, arvasit oikein, sitä se on. Matkavalmisteluja. Huomenna nääs kun alkaa LOMA! Eikä päivääkään liian aikaisin.

6 Comments:

At perjantaina, heinäkuuta 14, 2006 12:41:00 ap., Anonymous Anonyymi said...

Mukavaa lomaa! Minä voisin tulla pölyttämään teille kissoja ja silittelemään kurpitsoita. Täällä joutuu jotenkin tekemään liian miehekkäitä asioita vaikka onkin lomalla.

 
At perjantaina, heinäkuuta 14, 2006 1:04:00 ap., Blogger ainailona said...

Satujatar: Kiitos! Tämän kierroksen hoitoasiat on jo hallussa [tunkua jopa, kuka nyt ei haluais näin ihquja katteja tulla paapomaan?].

Mutta pidän tarjouksesi mielessä; Elma siivoaa, Polgara hoitaa mutsin ja sä voit sitten leikittää kisuja;) Unelmaloma!

 
At perjantaina, heinäkuuta 14, 2006 1:36:00 ap., Anonymous Anonyymi said...

Minä arvasin tämän. Kiusallasi vain ette ota minua sinne... Toivottavasti sieltä lomalta joku päivitys kuitenkin tulee.

Voitaisko me perustaa sellainen plokistanian vaihtovallankumouskauppa? Kaikki voisivat kertoa missä ovat hyviä (niin kuin minä kurpitsoiden kasvatuksessa!), ja sitten vain vaihtelisimme palveluksia keskenämme. Voi minua pientä pioneeria, kaikenlaisia hulluja sitä ajatteleekin...

 
At perjantaina, heinäkuuta 14, 2006 1:50:00 ap., Blogger sea said...

Anna sille, ehkä se si innostuu heiluttaa letkuu. ;P

 
At perjantaina, heinäkuuta 14, 2006 11:08:00 ap., Blogger Kati Parppei said...

"Kissa-asujaimiston pyynnöstä toki vessansa saatiin pestyä. Onkohan Kloritessa jotain kissanminttuyhdistettä, kun kumpikin aina haluaa kieriskellä siinä tyhjässä kaukalossa pesun jälkeen?"

Mielenkiintoista.

Jostain syystä erilaiset laatikot, kaukalot ja muut näyttävät kiehtovan kissoja rajattomasti. Minulla oli aikoinaan Otto-kissa, joka rakasti ostoskorissa pönöttämistä. Siis sellaisessa kahvallisessa rottinkikopassa, joka yleensä oli asemoituna keittiön jakkaralle. Siellä se istui pitkät tovit tyyriinä ja tyytyväisenä.

Tiedäpä heistä. Leppoisaa lomaa!

 
At perjantaina, heinäkuuta 14, 2006 12:27:00 ip., Anonymous Anonyymi said...

Laatikoista, kissoista - mulla oli tyhjä pahvilaatikko ainoassa vapaassa nurkassa monta viikkoa. Se tuli emmeiden pakkauksena eli sisällä oli myös sanomalehtituppoja. Vincent rrrrrrrrakasti sitä laatikkoa ja jaksoi viettää aikaansa kiiveten ees-taas, maaten siellä, repien sanomalehtipaperitolloja...Jemmailin sitä lodjua aikani, kunnes kerran olin itse laittamassa pienempää pakettia liikkeelle ja ajattelin ottaa sieltä pientä fyllinkiä mukaan, yllättäen oli osa lehdistä hkrrhmmmm hieman kosteita. Eli merkattu oli. Ei kyllä haissut. Ei yhtään. Silloin lensi laatikko...,D
VIELÄKIN VAAN KUNNON LOMAA!!!

 

Lähetä kommentti

<< Home