keskiviikkona, heinäkuuta 05, 2006

Mäen ala

Haluan vaihtaa alaa. Alan hellekuljetuspalveluyrittäjäksi. Ilmastoitu auto on näillä keleillä paras paikka tehdä töitä. Harmi, että työmatkakin sujahtaa nyt heinäkuussa ruuhkitta aivan liian nopeasti. Liikennevalot sen kun vihertää ja joutuu oikein norkoilemaan punaisia, jotta saisi lisää nautinnollista matka-aikaa auvoisessa kulkupelissään.

Ja vaikka byrååå olisi kuinka hyvin ilmastoitu, niin siirtymävaihe pysäköintilaitokseen tuupatusta ilmastoidusta autosta konttorin ylimpään kerrokseen ehtii jo tuoda hien pintaan ja saa just sopivasti vauhtiföönaantuneet kutrit liiskaantumaan pitkin niskaa.

Kun sinne kopperoonsa sitten vihdoin on päässyt, huomaa, että kaikki muut ovat jo menossa ulos varhaiselle [pitkälle] lounaalle [kun itse juon vasta aamukahvia]. Työlistalla on vaan mätäkuunjuttuja, meilissä ei ole kuin siivottavaa ja puhelin on täysin mykistynyt.

Voihan vaappu! Vielä kahdeksan [8] aamua!

8 Comments:

At keskiviikkona, heinäkuuta 05, 2006 3:53:00 ap., Blogger nainen ratissa said...

Hellekuljetuspalveluyrittäjä :-)

Hieno sana! Käytän tuota loppukesän, kun kyselevät mitä teen työkseni.

 
At keskiviikkona, heinäkuuta 05, 2006 7:16:00 ap., Anonymous Anonyymi said...

Voisin ostaa heti palvelua töihin ja kotiin pitkän kaavan kautta...;D Jos et ota taksin hintoja, heti ois keikkaa ja paljon!!! Mulle-mulle-mulle-mulle, ois kiva, kun ei tarvitsis tulla kotiin pää märkänä ja litroittain hikeä valuen!

Idea on mahdottoman hyvä! Saisko siitä vielä kotitalousvähennystä jollain keinoin???

 
At keskiviikkona, heinäkuuta 05, 2006 12:40:00 ip., Anonymous Anonyymi said...

Esi-ihmeellä on ilmastoitu auto, meillä tietenkään ei, kun ei ole firman autokaan. Niinh. Mutta kyllä tämän kestää kun on viileä asunto (alin kerros, suuri vaahtera länsi-ikkunoiden edessä ja läpiveto). Ei ole vieläkään tarvinnut kaivaa ekstralakanaa peitoksi. Ohut täkki on edelleen ookoo.

Vielä kaksi ja ½ päivää. Sitten on se hoolihoolidai. Yksi meidän ranskanpelleistä muuten on hassu, se tekee systemaattisen virheen aina kirjoittaessaan loma-sanan engaldiksi, kirjoittaa holyday. Ehkä se on pyhä asia. Siis loma.

 
At keskiviikkona, heinäkuuta 05, 2006 2:49:00 ip., Anonymous Anonyymi said...

Koeta jaksaa viimeinen loppurutistus. :) Mistähän muuten johtuu sellainen, että viimeiset päivät ennen lomaa tuntuvat aina kuluvan niin madellen..

 
At torstaina, heinäkuuta 06, 2006 1:21:00 ap., Blogger ainailona said...

Nainen ratissa: Ollos hyvä vaan! Itse asiassa ammattikuntaasi osittain ajattelinkin;)

 
At torstaina, heinäkuuta 06, 2006 1:22:00 ap., Blogger ainailona said...

Polgara: Kunhan nyt ehtisi nämä kaikki virat ja harrasteet jotenkin hoitaa! Taitaa tulla kapasiteettiongelmia heti alkumetreillä.

 
At torstaina, heinäkuuta 06, 2006 1:25:00 ap., Blogger ainailona said...

Satujatar: Hikisiä terveisiä sinne kivijalkaan vaan täältä penthousesta, huipulla ei kyllä nyt tuule yhtään!

Onhan se loma pyhä asia! Vuoden puheenaihe, ohittaa joulut ja pääsiäiset mennen tullen. Holyday on hauska, vaikka onkin vain päivän mittainen;)

 
At torstaina, heinäkuuta 06, 2006 1:26:00 ap., Blogger ainailona said...

Peggy: Kyl se täst rullaa itekseen, ensi viikolla kun on täysin pomovapaa työympäristökin;-)

 

Lähetä kommentti

<< Home