tiistaina, heinäkuuta 04, 2006

Nysse Houdini

Nyssen kesäiset ulkoiluharjoitteet ovat edenneet ripeästi. Ensimmäisten mökkikeikkojen aikana se arasti kuikuili asemapaikallaan palaten viimeistään tunnin valjastelun jälkeen sisälle uinumaan. Nyt se osaa jo tehdä omia nuuhkimistutkimuksia ja viihtyy ulkona pidemmänkin pätkän. Enimmäkseen Nysse on kiinnostunut lentävistä pikku öttiäisistä, niitä on mukava täppiä ja kurkotella. Suuremman riistan päälle se ei vielä oikein ole lämmennyt.

Mutta valjaita Nysse ei voi sietää! Molemmilla kateilla on Vänttisen ”city-valjaat”, nuo näpsät pukea ja helposti säädettävät. Vaikka rihmankiertämän asettelisi kuinka tarkasti Nyssen mittojen mukaan päälle, niin aina se onnistuu pyristelemään siitä irti. Muutamankin kerran viikonlopun aikana Nysse yllätettiin riekkumasta kaukana peruskantomatkansa ulottumattomissa, vaikka tuskin silmänräpsähdys oli kulunut edellisestä tsekkauksesta. Jaa muka hömelö, bluffia!

Nysse Houdinin kikka menee näköjään niin, että ensin kiehnätään liekaosasto vaikka minkä pöheikön/tuolinjalan/lepolassen tms. ympäri täydellisen tiukalle ja sitten vaan peruutellaan, sujautetaan etukäpälät lenkistä läpi, pää kyllä seuraa perässä. Sitten arvokkain askelin vapautta maistelemaan ja muailmaa kahteleen.

Onneksi Nysse on blondi, joka erottuu hyvin kesäisessä maastossa. Rähmii jo nuo silmät selässä.

4 Comments:

At tiistaina, heinäkuuta 04, 2006 9:50:00 ap., Anonymous Anonyymi said...

Juuri näin se meilläkin meni. Ihan Houdinina puskissa sen jälkeen kun oli ulos valjaissa kannettu. Kas kun pennusta alkaen ovat valjaat ja hihna olleet kissalle merkki heittäytyä maahan neliraajaharaukseen, joka laukeaa vasta kun kahleista on katkaistu lenkit.

 
At tiistaina, heinäkuuta 04, 2006 10:00:00 ip., Anonymous Anonyymi said...

Ooh mikä daami! (Tai siis mistä mä tiedän, onko tuo oikee daami, mutta ihan daamin näköinen. Köh.)

 
At keskiviikkona, heinäkuuta 05, 2006 12:55:00 ap., Blogger ainailona said...

Veera: On se jännää, miten erilaisia nämä meidänkin katit ovat. Misse on heti ensimökkikokemuksesta alkaen sopeutunut valjaisiin ja parkkipuihin, kunhan vaan pääsee metsästämään. Nykyisin se käveleekin pitkiä matkoja taluttimessa kuin koira. Iltakävely mökillä on nykyisin melkein must ennen kuin suostuu unille.

Saas nähdä mitä tuosta Nyssestä tulee...

 
At keskiviikkona, heinäkuuta 05, 2006 12:57:00 ap., Anonymous Anonyymi said...

Harmaa: Jaa, kuolaavia kollejako täällä nuuhkii nurkissa? Misuhan minä. Ja melkoisen hienostunut, daamiksi siis oikein käypänen.

 

Lähetä kommentti

<< Home