tiistaina, elokuuta 15, 2006

Hurraa, ohjus!

Ei lomalta palaajaa saa kohdella näin!

Kliksutellessani iltapäivän raukeina postinkahlaamisen jälkeisinä tunteina aina yhtä ynseää, sekavaa ja vähän käytettävää Intrasammiotamme tutkiakseni, onko lomaillessani mitään erityistä firmassa tapahtunut, sieltä pompsahtikin yllättäen [ensimmäistä kertaa aikoihin] silmille kiinnostava työpaikkailmoitus. Onko tämä nyt se merkki, mitä olen alitajuisesti odottanut? Valonkajastus uuvuttavan tunnelin päässä? Vai olenkohan vaan vielä niin lomaterässä, että ilmoitus vain vaikuttaa houkuttelevalta?

Vähän samantyyppistä härpäkettä siinä olisi väkerrettävä kuin nykyisinkin, tuttua matalalentoa pohjolan yllä luvassa, mutta sentään täysin uudella alueella, jossa nykyisestä kokemuksestani olisi eittämättä vastaanottavalle bäälle kosolti hyötyä.

Ei pysty, ei kykene reagoimaan heti näin ensimmäisenä loman jälkeisenä työpäivänä. Onneksi hakuaikaa on vielä muutama päivä jäljellä. Silti hakemussovellusta alustavasti sormeillessani [voi juutas, mikä könkelyyden riemuvoitto sekin vempula on!] tunsin sormenpäissäni lupaavaa kihelmöintiä. Jos päätän hakea, melko todennäköisesti saattaisin jopa tulla valituksi. Hui!

Yritän nyt ensin nukkua yön yli. Niinhän lie tapana.

10 Comments:

At tiistaina, elokuuta 15, 2006 1:14:00 ap., Blogger sea said...

Tietenkin haet. :)

 
At tiistaina, elokuuta 15, 2006 1:33:00 ap., Anonymous Anonyymi said...

Voi että on hyvä saada sinut Ainailona takaisin tänne iloksemme. :) Ikävähän tässä on jo ehtinyt tulla. Ja olen muuten samaa mieltä sea:n kanssa: totta ihmeessä hakea kannattaa, ei se ota jos ei annakaan.

 
At tiistaina, elokuuta 15, 2006 3:44:00 ip., Anonymous Anonyymi said...

Huh, varo ja harkitse. Siellä saattaa piillä joku salattu tarkoitus, paha nakki, tai muu vastaava vastenmielinen asia. Mutta ellei sellaista näy, vaadi paljon palkkaa ja ota työ. Niin se käy. Sitten voit palkata minut kissivahdiksi loma-ajaksi... ;-)

 
At tiistaina, elokuuta 15, 2006 11:23:00 ip., Anonymous Anonyymi said...

Mielenkiinnolla olen silmäillyt -itse aivan kesäteräisenä- hauskasti kirjoitettua blogiasi. Ja kas, nyt olitkin päivittänyt sitä. Palaos kertomaan, mitä tapahtui aikomallesi työpaikan haulle.Ei olisi yhtään väärin, jos jakaisit tiedonjyviä kissa-asujaimistosi nykykuulumisista. Miten arvon turkilliset asukkaat suhtautuivat palvelijansa lomaltapaluuseen jne?

 
At keskiviikkona, elokuuta 16, 2006 1:02:00 ap., Blogger ainailona said...

Sea: Ehkäpä. Täytyy ensin pähkiä joutuisinko ojasta pahaankin allikkoon. Lisäselvitykset käynnissä...

 
At keskiviikkona, elokuuta 16, 2006 1:04:00 ap., Blogger ainailona said...

Peggy: Kiitos;) Onkin mukava palata taas näpyille. Hakua harkitaan vakavasti.

 
At keskiviikkona, elokuuta 16, 2006 1:06:00 ap., Blogger ainailona said...

Satujatar: Niinpä, aina piilee jotain. Kuten sanottu, lisäselvittelen ja nuuhkin maastoa.

Olet kissavahtijonossa sijalla seitsemän [7].

 
At keskiviikkona, elokuuta 16, 2006 1:09:00 ap., Blogger ainailona said...

Eppu: Palaon.

Misse ja Nysse [nuo turkkilaiset asukit, tuvan valtiattaret] jo viimeistelevät bloggauskynsiään siihen malliin, että kohta on pakko myöntää neideille nettiaikaa. Ja kerrottavaa kyllä riittää....

Tervetuloa vaan kommenttikopperoomme;)

 
At keskiviikkona, elokuuta 16, 2006 7:31:00 ip., Anonymous Anonyymi said...

Jo vain tarvitsevat kissaeläinten suvun jalot edustajat itsellistä nettiaikaa kosolti. Muutenhan he ottavat oikeuden omiin tassuihinsa, ja se ei ole vähän se. Tietsikan näppäimistö on oivallinen catwalk, ainakin meidän kissa-asujaimistomme mielestä (tuvan vahvuus on 2kpl komiaa kollia ).
Näin Mansessa asuvana kansalaisena minua ilahdutti kuulla, että toinen lemmikkinne tottelee samaa nimeä kuin meitin paikalliset bussit eli Nysset.Meilläpäin ovat liikennesuunnittelijat harvennelleet ja muokanneet aikatauluja näin syksyn tullen aivan väärään uskoon. Ei hjuva! Olisiko Nyssellä siihen joku maukuva kommentti, kaima kun kuitenkin on?

 
At perjantaina, elokuuta 18, 2006 12:48:00 ap., Anonymous Anonyymi said...

Eppu: Vai komeita kolleja Mansesta, kurnauskis ja hännänhuiskis täältä stadin liepeiltä;--) Onks nääs kolleilla blogii?!? Vink, vink.

Ei meikä-Nysse mitään nimeä sen suuremmin tottele. Pääosin hillun vaan. Hilluminen on ihquu!!!

 

Lähetä kommentti

<< Home