torstaina, elokuuta 31, 2006

Lempi, väri?

Päätin sitten noudattaa Peggyn edellisen merkintäni kommenttiosastolla antamaa neuvoa ja askarrella äidille synttärikortin. Askartelu tapahtui erityisen lyhyen kaavan mukaan = läiskäistään muutama hellyttävän oloinen karvaturvan kuva ja kukka-aiheinen foto värilliselle pahville, kalligrafioidaan sekaan soveltuvaa tekstiä tummallakin pinnalla näkyvällä Souffle 3D roller kynällä [saa Sinellistä].

Pahvin värin kohdalla jäin arpomaan ja aprikoimaan: Mikä on äitini lempiväri?

Ajatella - en tiedä. Auts.

6 Comments:

At torstaina, elokuuta 31, 2006 12:20:00 ap., Anonymous Anonyymi said...

roosa. veikkaisin.

 
At torstaina, elokuuta 31, 2006 10:54:00 ap., Anonymous Anonyymi said...

Roosa on minunkin veikkaukseni.. aika moni tuntuu muutenkin siitä pitävän, ei se ainakaan ihmisiä ärsytäkään. :)

Hei, hieno juttu, että askartelet kortteja. :) Joskus olisi kiva nähdä oikein kuva tekeleestäsi. Varmasti äitisi ainakin ilahtuu, meillä maammo tykkää kovasti itse tehdystä kortista, koska siinä on kuitenkin nähty enemmän vaivaa kuin ostokortissa.

 
At perjantaina, syyskuuta 01, 2006 12:21:00 ap., Blogger ainailona said...

Satujatar: Vai ROOSA, no ei tullut edes pieneen mieleen! Pitäiskö mummelien muka pitää roosasta sen takia, että niillä on samansävyiset pitkäpunttiset alushousut [eli tenakatiskat]?

Äidissäni ei kyllä ole pykälääkään roosaa, ei ole koskaan ollut. Hui.

 
At perjantaina, syyskuuta 01, 2006 12:26:00 ap., Blogger ainailona said...

Peggy: Sinäkin brutukseni;) MINÄ pidän roosasta, pinkistä ja fuksiasta - kaikista sävyistä sillä skaalalla. Äitini ei KOSKAAN pidä mistään samasta, mistä minä.

Kortista tuli metsänvihreä. Se sopii hyvin siihen lätkimäni kuvakollaasin perusväritykseen.

Tiedätkö sinä, mikä äitisi lempiväri on?

 
At perjantaina, syyskuuta 01, 2006 9:07:00 ap., Anonymous Anonyymi said...

Tenakatiskojen toinen nimi on puttehousut, ja syynä tietenkin roosa väritys. Vaaleansinistä olisin itse veikannut äitisi lempiväriksi.Päivän parhaimmat naurut sain noista mainitsemistas tenakatiskoista. Ehkä en tokene tästä hirnumisesta edes illalla :). Kiitos!

 
At perjantaina, syyskuuta 01, 2006 10:51:00 ap., Anonymous Anonyymi said...

Jaapa jaa, teidän tilanteenne on vähän sama kuin meillä: äiti tykkää yhdestä ja tytär ihan toisesta. Siis pätee myös värimaailmaan.

En tiedä äitini suosikkiväriä korttien yms. suhteen, pukeutumisen saralla kyllä tiedän: musta, musta ja vielä kerran musta. Heh. No joo, mahtuu sinne sinistäkin sekaan ja luonnonvalkoista. Mutta siinä se melkein olikin. Punaista äiti ei siedä silmissään. Korttikehuista olen ymmärtänyt, että korttien suhteen maammo on värisuvaitsevaisempi kuin vaikkapa vaatteiden.

Minä pidän vaaleanpunaisesta oikeastaan kaikissa sen eri vivahteissa. Parhaiten väreihini taitaa sopia sellainen lievästi lohenvärinen vaaleanpunainen. Mutta muutkin käyvät.. :) Ja lilasta pidän myös, kunhan ei ole liian tumma lila.

Värit ovat tärkeitä. Nykyisin itselläni on oikea värien nälkä..

 

Lähetä kommentti

<< Home