torstaina, marraskuuta 09, 2006

Kekseliäs ihmismieli

Osuipa näkökenttääni tuossa jotain tarjouslärpäkettä selaillessani uutuuskaamostuote: sähkökäyttöinen pöytäkynttilä. Aitäh? Kuulkaa, kyllä se kynttilä on nykykortteereissa ensisijaisesti tunnelman luoja elävän tulen takia, sen ei ole tarkoituskaan olla helppokäyttövalaisin.

Sähkömiestuttuni teki jo ammoin selväksi, että valaisin on valaisin ja sen valonlähteenä on lamppu. Valosarja on rihma, jossa on useita [yleensä pienikokoisia] valonlähteitä. Sähkökäyttöiset joulukuusenkynttilät = valosarja ja turvallisuussyistä siedettävissä.

Kynttilä on kynttilä. Sähkökäyttöinen pöytäkynttilä on epäkynttilä. Samaa sarjaa kuin takkavideo [kai siitäkin jo DVD-versio löytyy?].

Luoja varjelkoon sitä onnetonta, joka erehtyy tähän osoitteeseen moisia epävempaimia tuomaan!

8 Comments:

At torstaina, marraskuuta 09, 2006 12:36:00 ap., Blogger sea said...

Tarkoitatko niitä patterikäyttöisiä tuikkuja (ja isompiakin)? Onhan ne joillekin ihan käteviä, lapsiperheille, vanhuksille ja semmosille eläinperheille jossa eläimet ei anna tulen olla rauhassa. Itse pohdin niitä kun tulee poltettua tuikkuja hulluna josko niillä vähän säästäisi. :D

 
At torstaina, marraskuuta 09, 2006 12:41:00 ap., Blogger ainailona said...

Sea: Ei, kyllä tämä oli ihan sellainen normaalin pöytäkynttilän näköinen pötkäle, johon oli vedetty sähköt.

 
At torstaina, marraskuuta 09, 2006 6:54:00 ap., Anonymous Anonyymi said...

Herjaamoon on hankkeilla semmoinen, syystä että kaffepöytä ei IHAN koko päivää ole miehitettynä ,D Siihenhän se sopii, eipä muuhun. Täällä on muutenkin rumaa ja sutturuttuista!

 
At torstaina, marraskuuta 09, 2006 1:47:00 ip., Anonymous Anonyymi said...

Mää puollan kaikkia sähkökynttilöitä syystä, että meeän kattegatit on semmosia hassuja härpättimiä, että niitä pitäis olla jatkuvasti vahtimassa, mikäli livenä kynttilöitä palaa.Tietty joskus ihan tunnelman takia poltamme eläviä tulia. Silloin pitää jommankumman ihmisasukkaan olla kyylän roolissa. Muutenhan meitin kissapedot on tietty tavattoman sulosia ja viksuja pörisijöitä ;-D.

 
At torstaina, marraskuuta 09, 2006 11:11:00 ip., Anonymous Anonyymi said...

Kyllä takkatulta löytyy nykyään myös dvd-levyn muodossa. Ainakin Clas Ohlsonilta noita löytyi heti akvaario-dvd:n vierestä. Hinta muistaakseni 16,90. Tiedoksi siltä varalta jos jotakuta kiinnostaa.

 
At maanantaina, marraskuuta 13, 2006 12:27:00 ap., Blogger ainailona said...

Polgara: Juu, töisä varmaan sähkövempaimet ovat paikallaan. Meillä ei edes aa polttaa elävää tulta.

 
At maanantaina, marraskuuta 13, 2006 12:28:00 ap., Blogger ainailona said...

Eppu: Totta töriset - kattien kanssa saa olla tarkkana. Meillä tunnelmoidaan kynttilänvalossa yleensä ruokailun yhteydessä, jolloin kateilla ei muutenkaan ole mitään asiaa pöydälle.

 
At maanantaina, marraskuuta 13, 2006 12:30:00 ap., Blogger ainailona said...

Ano: Jaa, että akvaario-DVDkin! Huh, huh.

 

Lähetä kommentti

<< Home