keskiviikkona, marraskuuta 08, 2006

Kurkistus tuoksuhyllyyn: Donna

Näin joulun alla [vaikka lahjavink, vink, jos jollakin lukijalla vaikka sattuisi olemaan lähipiirissä jollain lailla samanoloinen otus kuin minä!?] tarjoan jatkokertomuksenomaisen katsauksen tuoksuhyllyni suosikkeihin. Olen usean eri tuoksun sekakäyttäjä ja kierrossa on kerrallaan yleensä noin 5 eri haisua. Vaihtelua pitää olla niin mielialan, pukeutumisen, vuodenajan kuin käyttötilanteenkin mukaan.

Eräs pitkäaikainen suosikkini on Donna Karan: DKNY. Alun perin ihastukseni pohjautuu ehtymättömään rakkauteeni New Yorkiin. Tuoksussa kiteytyy kaikki se, mitä New York on: dynaaminen, moderni, lumoava ja täpäkkä. Käytän sitä yleensä työpäivinä. Sen raikkaus ja hienostunut pistävyys sopii erinomaisesti leijumaan viraston arkisella linoleumilla kopsahtelevien [vauhdikkaiden] askelieni saattajana. Selvittämättä on vielä sopiiko pullokoko käsimatkatavaraan sijoitettavaan litran minigrippiin - pääseekö se enää mukaan työmatkoille.

Donnaa on aina hyllyllä. On oltava. Ilman olo tuntuu puutteelliselta ja uhatulta. Vähän samalta kuin jos ei olisi jääkaapissa yhtään pekonia.

2 Comments:

At perjantaina, marraskuuta 10, 2006 4:29:00 ip., Blogger Ana said...

Oon niin surkee näissä :-( Mä meen vaan Stokkalle ja söpsötän Flower Bombia testeristä, ja tää on niinku se mun tuoksumaailma sit. Jos ei satu olemaan Stokkaa kohdalla, sit käytän kavereilta saatuja jämiä tai tuoksuöljyjä.

En taida käydä tuoksuskenen
mannekiinista. Paitsi että uskollisuuteni Viktorille ja Rolfille on kestänyt jo monta viikkoa!

 
At maanantaina, marraskuuta 13, 2006 12:32:00 ap., Blogger ainailona said...

Zepa: Ihan toimivaltahan tuo menetelmäsi tuntuu! Tuoksuöljyt ovat myös ihania.

 

Lähetä kommentti

<< Home