perjantaina, joulukuuta 08, 2006

Pää tyynyyn

Niska on aamuisin usein kipeä. Taloutemme jättityynyt ovat ilmeisemmin liian korkeita ja sen lisäksi vielä kulahtaneita myhkyräkasoja. Nyt olenkin päättänyt jouluhemmotella perhettämme ja hankkia uudet tyynyt.

Mutta eihän se tyynynosto olekaan mikään helppo savotta! Kaupoissa on mitä ihmeellisimpiä virityksiä, joihin pitäisi päänsä osata asetella. Anttilan viiden [5] euron pinkeänpöyheistä huttukasoista Unikulman täytteen määrää säädettäviin täsmätyynykkeisiin unohtamatta Tempurin omalaatuisia tempputyynyjä [miten sellaiseen korppuun voi imuttua ja nyhjätä itsensä uneen?]. Nuo erikoismallit maksavatkin näköjään helposti ainakin 50 euroa, hui! Kannattaiskos investoida?

Mä en vaan osaa. Ostaa. Onko vinkkejä/kokemusta?

8 Comments:

At lauantaina, joulukuuta 09, 2006 12:07:00 ap., Blogger Ana said...

Jos puhutaan ISOISTA tyynyistä, ite oon ollut erittäin tyytyväinen Ikean 8 euron jämäköihin 72x72 cm. Nää on sellaisia mihin nojaillaan petillä. Nukkumiseen on pienempiä tyynyjä, joita metsästän surullisen miten-sattuu. Nyt viimeks kävin hakemassa Hobby Hallista pakkauksen jossa oli kaksi erilaista tyynyä. Hinta jokin hyvä, oisko ollut 15 e. Ei oo tarvinnut laadustakaan valittaa.

Eniten tykkäisin superlonirouhetyynyistä, mutta kun ei niitä löydä enkä ite oo "jaksanut" alkaa tekemään.

 
At lauantaina, joulukuuta 09, 2006 12:17:00 ap., Anonymous Anonyymi said...

Mulla on hemtexin halpisversio tempurtyynystä. Se on sikahyvä mulle, mutta omani kyllä puolen vuoden käytön jälkeen littaantui aika pysyväisesti. Tosin ehkä sille ei saisi kellahtaa suihkumärillä hiuksilla. Oletan että ei... Perin sitten mieheltä sellaisen, mies taas ei yhtään tykännyt "tyynyhalosta".

Erityisesti se on mukava kun olen lakannut tempur-tyynyn takia heräilemästä siinä kolmen ja viiden välillä. Mulle toimii, mutta voihan tuo olla myös plaseboefekti ;)

 
At lauantaina, joulukuuta 09, 2006 1:03:00 ap., Blogger sea said...

Hyvän tyynyn löytäminen on vaikeampaa kun neulan valtamerestä. Osto hetkellä hyvä tyyny nupsahtaa aina parissa kuukaudessa. Jyskin mainoksessa oli tyynyjä siitä ns. avaruusfoamista tms jonka pitäisi siis palautua aina normaaliksi kun pään nostaa. Sitä aattelin kokeilla kunhan tässä rahaa tulisi lisää. :)

 
At lauantaina, joulukuuta 09, 2006 8:51:00 ap., Anonymous Anonyymi said...

Tyynyt ovat vaikea asento. Minä tykkään littanoista, meillä asuva mies suurista pulleista. Meillä siis löytyy tyynyjä joka lähtöön.

Esihenkilölleni hommasin viime joulun aikaan sellaisen sikakalliin Tempurin (no kun en ostanut omilla rahoilla...), on tykännyt. Juuri vielä lähipäivinä satuin kysymään, ja kunnossa on, saapi hyvät unet. Ilmeisesti hinnalla siis on jotain tekemistä nukkumismukavuuden kanssa.

 
At sunnuntaina, joulukuuta 10, 2006 2:11:00 ap., Blogger ainailona said...

Zepa: Minäkin olen tähän asti suosinut ISOJA [tyynyjä]. Itse asiassa kaksikin jättiä lojuu pedissä tällä hetkellä, toisen heitän unen ajaksi veks. Nyt ei vaan enää niska ole samaa mieltä. Pakko kai madaltaa...

 
At sunnuntaina, joulukuuta 10, 2006 2:12:00 ap., Blogger ainailona said...

Pörrö: Hemtexin tämänpäiväisessä mainoslehdykässä onkin monenlaista tyynyä halvennuksessa. Ehkä pyörähdänkin siellä seuraavaksi.

Ei sen tarvii ikuisuuksia kestää, kunhan on sopiva.

 
At sunnuntaina, joulukuuta 10, 2006 2:14:00 ap., Blogger ainailona said...

Sea: Tuntuu rakettitieteeltä juu, kun ei saa koekyhnätä ostovaiheessa kunnolla. Taivas varjelkoon, jos tässä vielä sänkyä pitäisi ostaa, se lienee vielä pahempaa!

 
At sunnuntaina, joulukuuta 10, 2006 2:16:00 ap., Blogger ainailona said...

Satujatar: Tempur, hmmm, se vaan näyttää niin kummalliselta ja ON kallis. Nyt on tarjolla paljon saman sorttista "lämmön vaikutuksesta muokkautuvaa ergonomista" mallia. Pitänee jotain sellaista vaan sit rohkeasti kokeilla!

 

Lähetä kommentti

<< Home