sunnuntaina, joulukuuta 10, 2006

Tyynykymysys kissaihmisille

Jatkoa aiempaan tyynynhankinta-äimistelyyni...

Onks tietoo, miten kissat suhtautuvat untuva/höyhentyynyyn? Mahtaako makuuhuone olla silkkaa möyhennettyä höyhentä ja nopeasti edesmennyttä tyynyä, jos sellaisia sirottelee [ajoittain ilman valvontaa olevalle] kattien lempilepotontille - sänkyyn? Tietääkö ne mokomat kaikkivaltiaat huushollin prinsessat, että siellä sisällä on pala lintua, joka pitää nassutella keinolla millä hyvänsä? Vai käykö tässä[kin] kaksintaistelussa niin, että kissat omivat höyhentyynyt omaan kunnianarvoisaan lötköttelyynsä ja henkilökunnan niskojen tila ei millään lailla kohene?

Any ennuste?

2 Comments:

At sunnuntaina, joulukuuta 10, 2006 7:16:00 ip., Anonymous Anonyymi said...

Jos untuvatyynyjä meinaat hankkia, osta samantien niitä neljä kappaletta eli yksi per nenu. Höyhenmöyhättimiä on nimittäin niin ihqua tampata tassuilla loputtomasti ja välillä vedellä pitkiä nokosia niiden päällä, että tuskin sinä ja Resurssi saatte niistä suuremmin nauttia. Kattiaisenne sensijaan ovat henkilökunnallensa loputtoman kiitollisia uusista nukkuma-alustoista - niitähän eivät palvelijat voi koskaan tarpeeksi hankkia ;-D. Kun ostat suosiolla useamman, niin koko datsanne asujaimisto voipi tyynenä nauttia uusista tyynyistään.

 
At torstaina, joulukuuta 14, 2006 11:49:00 ip., Blogger ainailona said...

Eppu: Asiassa on päädytty sopuratkaisuun. Taloudessa on nyt kolme [3] uutta tyynyä. Kahdessa on untuvaa. Lopullinen jako perheenjäsenten kesken on vielä tekemättä.

 

Lähetä kommentti

<< Home