lauantaina, maaliskuuta 24, 2007

Nyt ei leikkaa lanttu[a]

Ostin tasan viikko sitten komeankorskean lantun. Sen kilohinta oli 0,99. Se painoi tasan kilon. Vaakanumero oli 99. Pedon lukuko?

Kun nyt kaivoin sen esiin ns. viileäkaapin alalokerosta se on ihan nahistunut kurtahtanut pehmopompula! Kuorta ei saa irti enää kuorimaveitsellä… mitä pirua?

Kertokaa nyt hyvät martat ja maanviljelyyn vihkiytyneet alan henkilöt missä juureksia pitää kerrostalotaloudessa säilyttää, jotta niistä koituisi ruokapöydässäkin jotain iloa? Kylmäkellaria ei monessakaan huushollissa enää ole. Mitä tekoa on ”viileäkaapilla”, jos siellä voi viilentää vain olutta [ja se taas on käsittelyn jälkeen liian lämmintä]?

Missä juurekset oikeaoppisesti lymyilevät elinkaarensa odotushuoneajan [sadonkorjuu – ainailonan leikkuulauta] pysyen virkeinä? Jostainhan niitä puskee sinne kaupan tiskille tähänkin vuodenaikaan…

?

2 Comments:

At lauantaina, maaliskuuta 24, 2007 5:25:00 ip., Anonymous Anonyymi said...

Kyllä se vihanneslaari tulee ensin mieleen, jos kohta kannattaa myös avata sen yläreunassa (tms) oleva muovilippa että ilma kiertelee... Muuten nahistuvat takuuvarmasti. Toinen vaihtoehto köksäillä heti.

 
At sunnuntaina, maaliskuuta 25, 2007 11:08:00 ip., Blogger ainailona said...

Ano: Paras kai köksäillä heti. Huolehtikoon muut säilytysnikseistä ennen sitä.

 

Lähetä kommentti

<< Home