sunnuntai, maaliskuuta 18, 2007

Par sa

Ei haittaa, että herää takatalvityyppiseen räntäsateeseen, kun jääkaapissa on kevään ensimmäinen puntti parsaa! Sehän tarkoitta, että oikeasti on kevät. Tulkoon taivaalta mitä moskaa hyvänsä.


Sesongin ensimmäisen parsastongat naposteltiin alkupalaksi pikaruokatapaan

500 g kevyesti keitettyä TUORETTA vihreää parsaa

2 pussia Blå Bandin mausteista bearnaisekastiketta

puoli rasiaa Korpelan kinkkusuikalesyheröä

parmesanlastuja

Parsasoirot asetellaan voilla voideltuun kippoon. Valmistetaan bearnaisekastike ohjeen mukaan, lisätään valmiiseen soossiin pari kourallista kinkkusyheröä. Keitos kaadetaan parsojen päälle. Pintaan vuollaan kourallinen parmesanlastuja. Uuniin pöhisemään, 200 astetta/tovi.

Nami.

2 Comments:

At sunnuntai, maaliskuuta 18, 2007 2:00:00 ip., Blogger Nice Devil said...

hyvä resepti

täytyy odotella, että alkavat taas omasta maasta nousta njam !

 
At maanantaina, maaliskuuta 19, 2007 12:25:00 ap., Blogger ainailona said...

Mielle: Autsh, omasta maasta parsaa! Olen kade, lähes yhtä vihreä kuin parsa! Jos siinä joku onnistuu, niin ei voi muuta kuin iloita kanssasi;) Hyviä satonäkymiä toivotellen!

 

Lähetä kommentti

<< Home