Par sa
Ei haittaa, että herää takatalvityyppiseen räntäsateeseen, kun jääkaapissa on kevään ensimmäinen puntti parsaa! Sehän tarkoitta, että oikeasti on kevät. Tulkoon taivaalta mitä moskaa hyvänsä.
2 pussia Blå Bandin mausteista bearnaisekastiketta
puoli rasiaa Korpelan kinkkusuikalesyheröä
parmesanlastuja
Parsasoirot asetellaan voilla voideltuun kippoon. Valmistetaan bearnaisekastike ohjeen mukaan, lisätään valmiiseen soossiin pari kourallista kinkkusyheröä. Keitos kaadetaan parsojen päälle. Pintaan vuollaan kourallinen parmesanlastuja. Uuniin pöhisemään, 200 astetta/tovi.
Nami.
2 Comments:
hyvä resepti
täytyy odotella, että alkavat taas omasta maasta nousta njam !
Mielle: Autsh, omasta maasta parsaa! Olen kade, lähes yhtä vihreä kuin parsa! Jos siinä joku onnistuu, niin ei voi muuta kuin iloita kanssasi;) Hyviä satonäkymiä toivotellen!
Lähetä kommentti
<< Home