torstaina, toukokuuta 17, 2007

Hiljaiset sillat, karvaiset illat

Olen nähnyt Hiljaiset sillat -elokuvan nyt ihan lähiaikoina parikin kertaa, lukenut kirjankin taannoin muutamaan kertaan. Aina se herättää yhtä ihania tunteita. Tunteita kemiasta, sen voimasta ja oikeutuksesta, kemia on kiehtovaa. Tunteita perinnöstä, josta verot on jo maksettu. Lempparinäyttelijänikin vielä. Breath taking every time.

Heti sen perään Boldareitten kärhämät ”kenen kanssa sen Brooken nyt taas pitäiskään mennä naimisiin, kun ylkiä on porstua täynnä” ei vaan oikein iske. Flättiä, vaikka sielläkin tehdään nyt just Hollywood-kuolemaa.

Asiasta karvaan


Saako jostain tilata tällaisia kuva-arvoitus Elmoja pelastamaan mut tukehtumalta kissankarvaan? Miksei pesukoneetkaan osaa nyppiä niitä karvoja mustista vaatteista veks – veivaavat vaan palloiksi. Niin paljon kuin näitä karviaisia rakastankin, niin karvantorjuntataistelussa häviän totaalisesti ja vajoan nähtävästi nöyhtäiseen ikiahdinkoon, josta ei ole paluuta. Köh.

Elma, any vinks? Meillä ei sit lueta vinkiksi _jatkuvaa_, säännöllistä nurkkien nuohoamista... tähänkin täytyy löytyä joku kuonantorjuntanappi, jonka vaan vetäsen aamuin illoin naamaan. Eiks nih?

_____________________________

Edit: 17.51 [no nyt en enää kehtaa heittää neljättä merkintää tän päivän piikkiin - luulette muuten, että tästä polkkaamisesta on tullut mun päätyä, no EI! Oli kerrankin vaan muutama ajatus samaan aikaan näpysköillä.]

Piti vielä puffata yhtä pitkästä aikaa stimuloivaa uudehkoa blogia. Vaikka nimi on ehkä vähän harhaanjohtava niin täs on hyvä tatsi, iskee meillä melko mukavasti.

Katsokaa, kun se kirmaa Polkistanin listoilla kohta suhahtaen Vaanilan ohi;)) Ei haittaa, meille juuri tämä julkisuuden määrä on oikein sopiva.

Ja sit piti vielä kompata Ihan [tähdellistä] elämää: Vaanilakin on raahattu sinne terveysportaaliin, teko tunnustettu kommenteissani. En usko sivuston jo nytkin niukaksi jäävän kiehtovuuden siitä suuremmin lisääntyvän.

6 Comments:

At torstaina, toukokuuta 17, 2007 6:41:00 ip., Blogger Ana said...

Mie en voi kattoo Hiljaisia siltoja kun itkettää aina simona. Oon siis kattonu kahdesti ja lukenut kirjan. Tyrsk tyrsk tyrsk.

 
At torstaina, toukokuuta 17, 2007 8:22:00 ip., Blogger sea said...

Mua niin vaivaa kun juorut oli antanut ymmärtää, että Nick ja Bridget saa lapsen, mutta sehän kuoli. Sama juoru sanoi, että Rigde valitsee Brooken kun Taylor tulee takasi, eikä valinnut ainekaa heti. Nyt sitten tietenkin Brooke menee Nickin mukaan vaikka musta sen pitäisi mennä Ridgen. Nick on karsee, vois seilaa muille vesille.

 
At lauantaina, toukokuuta 19, 2007 6:47:00 ip., Anonymous Anonyymi said...

Ainailona, karvashow täälläkin! :-)Kissankarvat tuntuvat löytävän kerallensa jokaikuisen villakoiran ytimen, ja yhdessä niistä tulee sitä huttua, joka meillä ajelehtii vähäisimmänkin ilmavirran myötä sinnetänne. Isäntä joskus kuittailee ääneen, kun karvaa on kastikkeessakin...se kai on joillekin liikaa, hehe.
Henkilökunnan onnea karvat ja karvakorvat, no kän duu. Mutta ne on niiiiiin ihania, eiks? :-)

 
At torstaina, toukokuuta 24, 2007 10:48:00 ip., Blogger ainailona said...

Zepa: Kyl muaki itkettää. Sehän siinä onkin ihkuu. Ei tarvii rampata ees kesähäissä;) Tursk.

 
At torstaina, toukokuuta 24, 2007 10:50:00 ip., Blogger ainailona said...

Sea: Tää on vuodesta toiseen yhtä jännää, ympäri käydään, yhteen tullaan ja jo 20 vuoden sarjarypyt on sillä Brookellakin silmäkulmissaan. Aika hyvin säilynyt siihen nähden.

Onneksi kai pian koittaa kesätauko ja voi jättää Forresterit hetkeksi;))

 
At torstaina, toukokuuta 24, 2007 10:56:00 ip., Blogger ainailona said...

Soikku: Ihanaa vertaistukea!!!

Sulkkujahan nää on, joka karvakorva. Meillä Nysse eritoten on juuri SE silkkikarvauikku, jonka höytyviä leijailee [eritoten ruokapöydällä, missä Nysse niin hyvin viihtyy]. Resu ei oo moksiskaan, kun kerron, että kissankarva on about nyt laskeutumassa lautasellesi. Niitä vaan leijuu koko ajan kaiken YLLÄ.

Itseäni ärsyttää eniten se, kun meikkaan ja jostain hetken pöydällä levähtäneestä ripsikammasta ajautuu Nyssen blondikarva silmään ja en näe sitä ottaa pois. Aamulla, kiireessä, mrrr...

Ripsien kestovärjäys auttaa vain hetken;)

 

Lähetä kommentti

<< Home